maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Advertorial » Robert Schoemacher en Sandra Linkerhof openen Perfect Age Beauty Center

Robert Schoemacher en Sandra Linkerhof openen Perfect Age Beauty Center

Robert Schoemacher en Sandra Linkerhof openen Perfect Age Beauty Center

Berkel en Rodenrijs – Met de komst van het Perfect Age Beauty Center heeft Berkel Centrum er een fraaie beautysalon bij met heel veel mogelijkheden. Samen met cosmetisch arts Robert Schoemacher opende eigenaresse én ervaren schoonheidsspecialiste Sandra Linkerhof donderdagavond 8 maart de salon aan de Kerksingel 5.

Trees Borkus-Hensken

In een Perfect Age Beauty Center kun je terecht voor hoogwaardige beautybehandelingen die door Sandra worden uitgevoerd, maar ook voor fillers- en botoxbehandelingen, duurzaam ontharen met Diode laser, permanente make-up; uitgevoerd door ervaren specialisten. Tevens cryolipolyse behandelingen; om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen door middel van vetcel bevriezing. Er wordt gewerkt met de Perfect Age Cosmeceuticals verzorgingslijn: een compacte en kwalitatief hoogstaande lijn met beauty producten.

Ervaren

Tussen 2003 en 2011 had Sandra haar eigen salon SAN Salon aan de Rodenrijseweg voor beauty en hairstyling. In die tijd was zij de eerste met behandelingen voor definitief ontharen. Zij bouwde een grote schoonheidssalon/kapsalon op, maar koos vervolgens in 2011 voor een studie, gevolgd door een kantoorfunctie. Even was ze nog grondstewardess op Schiphol, maar toen ze hoorde dat er een fraaie ruimte beschikbaar kwam in het pand van Cosmo Haistyling ging Sandra er een kijkje nemen. “Ik wist het meteen; hier kan ik aan de slag! Vervolgens ging ik in gesprek met de organisatie van Perfect Age Beauty Center van Robert Schoemacher. Met als gevolg dat ik al franchisenemer de 21ste salon kon openen. Inmiddels is men met de 25ste in gesprek. Schoemacher verbindt zijn naam eraan, maar hij is ook de arts die de botox- en fillersbehandelingen uitvoert.” Botox is meer dan een beautygeheim. Migraine en overmatige transpiratie zijn daar eveneens goed mee te behandelen.

Beautydiensten

Robert Schoemacher: “Ik ken veel beauty professionals die de wens hebben om een breder dienstenpakket aan hun klanten aan te bieden, maar niet in staat zijn om dat zelf te doen. Dat kan zijn door de hoogte van de investering die daarmee gemoeid is, of ze hebben geen tijd om een (lange) opleiding te volgen. En dan heb ik het nog niet eens over de veranderende wetgeving die ook zo zijn beperkingen met zich meebrengt. Met deze franchiseformule kan Sandra blijven doen waar zij goed in is; haar klanten coachen en adviseren en bovendien heerlijke gezichtsbehandeling geven. Als haar klant vraagt om andere cosmetische/beauty diensten, dan kan zij dat ook aanbieden. In haar eigen salon in Berkel, uitgevoerd door experts!”
De mogelijkheden bij Perfect Age Beauty Center zijn te bekijken op www.perfectagebeautycenter.nl en de Berkelse salon is telefonisch bereikbaar via 06 – 819 421 44. Perfect Age Beauty Center Berkel en Rodenrijs is ook actief op Facebook @Perfect Age Beauty Center Berkel en Rodenrijs. Voor alle behandelingen moet een afspraak worden gemaakt.

Check Also

The most wonderful time of the year

Kerst staat dit jaar voor glitter. Die glitters mogen alle kleuren zijn; goud, zilver, roze, paars en groen. Je mag lekker uitpakken en gezellig de kerst vieren in een outfit waar je je helemaal fijn in voelt.

Geef een reactie