maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Algemeen » Bijeenkomst persberichten schrijven

Bijeenkomst persberichten schrijven

Lansingerland – VIP Lansingerland organiseert op dinsdag 10 april van 19.30 tot 21.30/22.00 uur een workshop ‘persberichten schrijven’. Een persbericht is een nieuwsbericht dat zonder bewerking in een krant geplaatst kan worden. Het moet volgens journalistieke principes geschreven worden. Een persbericht vermeldt iets actueels, nieuws of interessants.
Onderwerpen tijdens de bijeenkomst zijn ‘wat is een persbericht en waarvoor wordt dit gebruikt?’, ‘wat gebeurt er met ingezonden persberichten?’ en tips en trucs voor een goed bericht (en de meeste kans op plaatsing).
Aan het einde van de bijeenkomst kijken de deelnemers kritisch naar de eigen persberichten. Met de informatie en een frisse blik kunnen de deelnemers hierna aan de slag met de persberichten. De themabijeenkomst duurt circa twee uur. Aanmelden kan via info@viplansingerland.nl of bel 010 – 522 55 45. Deelname kost € 5,- (vrijwilligers in Lansingerland).
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Op viplansingerland.nl vindt u uitgebreide informatie over vrijwilligerswerk, mogelijkheden, workshops en themabijeenkomsten en wetenswaardigheden. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Check Also

Bergschenhoek Proeft Kerst!

Bergschenhoek - Zaterdag 15 december verandert de Kruin tussen 10.00 en 16.00 uur in een kerstbomenbos met gezellige huisjes waar het winkelend publiek iets kan eten en drinken. Kinderen kunnen genieten van leuke kerstactiviteiten, zowel in het winkelcentrum als in de Kersthoeck.

Geef een reactie