zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Berkels Museum op tv

Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 14 maart komt het Berkels Museum op tv; om 21.30 uur in het programma ‘Verzamelkoorts’ van SBS6. Een programma waarin meerdere verzamelaars aan bod komen. De kijkers krijgen de mogelijkheid om via de telefoon te stemmen welke verzamelaar doorgaat naar de finale. Vanaf 7 maart is er elke week een aflevering met steeds nieuwe verzamelaars in een serie van vier uitzendingen. De datum van de finale is nog niet bekend. Het Berkels Museum aan de Noordeindseweg 344 hoopt op veel stemmen.

Bridgen bij Doublet

Berkel en Rodenrijs – Elke donderdagochtend kunnen dames en heren bridgen bij Bridge Vereniging Doublet in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2. Aanvang 09.15 uur. Aanmelden via: wedstrijdsecretariaatDoublet@outlook.com of via sms, whatsapp, tel. 06 – 19913015. Aanmelden uiterlijk woensdag 13.00 uur.

Bingo volwassenen De Kievit

Berkel en Rodenrijs – Elke derde donderdag van de maand is er een bingoavond voor volwassenen in het Kievitsnest van Speeltuin De Kievit, Wilgenlaan 5, ingang Sterrenweg. Deze maand wordt de bingoavond op donderdag 15 maart gehouden. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Het tweede kopje koffie is gratis.

Bingo KBO

Berkel en Rodenrijs – De bingomiddag van de KBO vindt plaats op vrijdag 16 maart om 14.00 uur in het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus, zaal open om 13.30 uur. Iedereen die van bingo en gezelligheid houdt, is welkom.

Klaverjassen CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs – Tot eind april is er wekelijks op de vrijdagavond klaverjassen in het clubhuis van CVV Berkel op sportpark Het Hoge Land. Aanvang 20.00 uur, de kantine is vanaf 19.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom.

Open huis Sprank

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 17 maart opent Stichting Sprank haar deuren. In Berkel en Rodenrijs is locatie De Handpalm, Rozenoord 94 open voor publiek. Op de Handpalm biedt Sprank woonbegeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Bezoekers zijn van harte welkom op 17 maart van 13.00 tot 16.00 uur. Sprank biedt mensen met een verstandelijke beperking ruimte om te wonen, te werken, te ontspannen en zichzelf te ontwikkelen in een christelijke woon- en leefomgeving. Informatie: www.stichtingsprank.nl.

Klaverjassen Activiteitenclub ‘De Naeld’

Berkel en Rodenrijs – Activiteitenclub De Naeld organiseert op 20 maart een gezellige klaverjas- en rummikubmiddag in gebouw De Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Inlichtingen: Henny de Vos-Klootwijk, tel. 06-28367200.

KVG ledenavond

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 20 maart houdt de Katholieke Vrouwen-Groep haar maandelijkse ledenavond in gebouw De Ark, Oranjestraat 2. Aanvang 20.00 uur. Jaap Tanis en Bram Breederveld geven een lezing over de visafslag in Stellendam. Jaap heeft 40 jaar gevist en Bram is een locatiemanager van de visafslag. Introducés zijn ook welkom, zij betalen € 3,50 entree.

Kinderbingo in de Kievit

Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 21 maart is er in speeltuin de Kievit een kinderbingo. Er worden drie ronden gespeeld en de kosten bedragen € 3,50 (incl. limonade en een snoepje). Neem zelf stiften mee, dat is makkelijker. Tijd: 14.00 tot 15.30 uur, zaal open 13.45 uur. Kinderen onder de 7 jaar moeten met begeleiding komen. Er is altijd prijs. De bingo vindt plaats in het Kievitsnest, ingang Sterrenweg.

Lezing Groei & Bloei

Berkel en Rodenrijs – Groei & Bloei is op 22 maart te gast in de winkel van Welkoop, Berkelse Poort 5. Een medewerker van DCM, de bekende leverancier van meststoffen, zal een presentatie geven over toepassing van diverse meststoffen op het gazon, in de siertuin en in de moestuin. Er is gelegenheid vragen te stellen over uw eigen tuinprobleem. Tevens kan ter plekke de genoemde meststoffen en andere artikelen met 15% korting worden gekocht. Inloop: vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur.

Open maaltijd in De Bron

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 23 maart om 18.00 uur is er voor de tweede keer een Open maaltijd in de huiskamer van kerk De Bron, Rodenrijseweg 97. Belangstellenden zijn van harte welkom voor dit keer een Italiaanse maaltijd, ook vegetarisch. Graag aanmelden uiterlijk 18 maart via een email aan openmaaltijd@gkvdebron.nl. Mee-eten is gratis.

Kringloopwinkel De Paardestal

Berkel en Rodenrijs – In kringloopwinkel De Paardestal, die zich bevindt aan de Noordeindseweg 102a bij de r.k. kerk, worden iedere dinsdag van 13.30-16.30 uur en zaterdag van 10.00-15.00 uur gekregen goederen verkocht. De opbrengst komt ten goede aan diverse goede doelen in binnen- en buitenland. Tijdens de openingstijden kan men ook goederen brengen. Inlichtingen: tel. 010-5120236 (Paardestal) en 06-10368284.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Kerstbomenverkoop de Kievit Berkel en Rodenrijs – Vanaf 1 december zijn er weer kerstbomen te …

Geef een reactie