maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Advertorial » Jeugd klimt achter de kassa bij AH Dorpsstraat

Jeugd klimt achter de kassa bij AH Dorpsstraat

Jeugd klimt achter de kassa bij AH Dorpsstraat

Bleiswijk – Woensdagmiddag 7 maart was het feest voor de jeugd van Bleiswijk. Wie dat wilde, mocht een uurtje als cassièr(e) bij Albert Heijn Dorpsstraat aan de slag tijdens de ‘Klim achter de Kassa’ middag. Er was zoveel belangstelling dat de jeugd in de rij voor de kassa stond. Niet om boodschappen af te rekenen, maar om zelf een keertje te zien hoe het er achter de kassa aan toe ging. Een leuke middag, zowel voor de cassières van AH Dorpsstraat als van de kinderen.

Check Also

The most wonderful time of the year

Kerst staat dit jaar voor glitter. Die glitters mogen alle kleuren zijn; goud, zilver, roze, paars en groen. Je mag lekker uitpakken en gezellig de kerst vieren in een outfit waar je je helemaal fijn in voelt.

Geef een reactie