zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Advertorial » Jeugd klimt achter de kassa bij AH Dorpsstraat

Jeugd klimt achter de kassa bij AH Dorpsstraat

Jeugd klimt achter de kassa bij AH Dorpsstraat

Bleiswijk – Woensdagmiddag 7 maart was het feest voor de jeugd van Bleiswijk. Wie dat wilde, mocht een uurtje als cassièr(e) bij Albert Heijn Dorpsstraat aan de slag tijdens de ‘Klim achter de Kassa’ middag. Er was zoveel belangstelling dat de jeugd in de rij voor de kassa stond. Niet om boodschappen af te rekenen, maar om zelf een keertje te zien hoe het er achter de kassa aan toe ging. Een leuke middag, zowel voor de cassières van AH Dorpsstraat als van de kinderen.

Check Also

De Cryolipolyse-Cryo21 behandeling

Lansingerland - De naam van de behandeling zegt u waarschijnlijk weinig of niets. U kunt cryolipolyse -vetcellen bevriezen als een alternatief voor liposuctie zien. Maar dan pijnloos, zonder injecties of herstelperiodes. Wanneer vetcellen bevroren worden, leidt dit tot een blijvend resultaat. Geen valse hoop dus, maar een techniek die ervoor kan zorgen dat u eindelijk dat silhouet krijgt waar u altijd al van droomde.