dinsdag 20 maart 2018 | week 12
Home » Advertorial » Jeugd klimt achter de kassa bij AH Dorpsstraat

Jeugd klimt achter de kassa bij AH Dorpsstraat

Jeugd klimt achter de kassa bij AH Dorpsstraat

Bleiswijk – Woensdagmiddag 7 maart was het feest voor de jeugd van Bleiswijk. Wie dat wilde, mocht een uurtje als cassièr(e) bij Albert Heijn Dorpsstraat aan de slag tijdens de ‘Klim achter de Kassa’ middag. Er was zoveel belangstelling dat de jeugd in de rij voor de kassa stond. Niet om boodschappen af te rekenen, maar om zelf een keertje te zien hoe het er achter de kassa aan toe ging. Een leuke middag, zowel voor de cassières van AH Dorpsstraat als van de kinderen.

Check Also

Eerste paal de grond in voor nieuwe kas Koppert

Berkel en Rodenrijs - De bouw van de nieuwe kas van Koppert Biological Systems aan de Molenweg in Berkel en Rodenrijs is vrijdag 23 februari officieel van start gegaan. Directeur Paul Koppert sloeg in het bijzijn van overige directieleden, familie en andere betrokkenen de eerste paal.