zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk

Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, Burg. van Oostenweg. Iedereen die vroeger zijn of haar weg naar De Smitshoek kon vinden wordt hartelijk uitgenodigd nu naar de Chabotzaal van Sporthal Berghonk te komen. De kosten blijven voorlopig gelijk aan die men gewend was in De Smitshoek. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Informatie: Hans Dirkzwager, tel. 06 – 53613261.

Bridgen bij BVCB

Bergschenhoek – Vrijdag 16 maart is er weer bridgen bij BVCB, Sporthoekpad 1. Aanmelden voor vrijdagochtend 10.00 uur. Aanmelding en/of informatie: Theo Vriend, tel. 06 – 51290907, 010 – 5221747, mailadres: thvriend@gmail.com.

Kinderactiviteit Rotta Rangers

Bergschenhoek – Op zaterdag 17 maart organiseert Natuur- en Vogelwacht Rotta weer een leuke activiteit voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Omdat het in maart nog best koud kan zijn, zijn er zowel binnen als buiten leuke opdrachten te doen. Om warm te blijven zijn warme kleding (laagjes) en schoenen noodzakelijk. Voor (warme) chocomel en een koekje wordt gezorgd. De activiteit duurt twee uur en start in Het Trefpunt, Hoeksekade 164. Kosten € 2,-. Aanmelden via rotta.jeugd@gmail.com is verplicht. Geef wel aan of je ’s morgens (10.00 uur) of ’s middags (13.30 uur) wilt komen.

Zondagmiddagsoos in Ontmoet!

Bergschenhoek – Op zondag 18 maart organiseert Welzijn Lansingerland de Zondagmiddagsoos in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a te Bergschenhoek. Van 14.00 tot 16.30 uur is er gelegenheid elkaar te ontmoeten, een praatje te maken of een spelletje te doen. Wie vragen heeft over de Zondagmiddagsoos kan op werkdagen contact opnemen via tel. 010 – 5225545 of stuur een mail naar: info@swsl.nl.

Soosmiddag KBO

Bergschenhoek – Dinsdag 20 maart is er weer soosmiddag in de Parochiezaal,Smitshoek 120, aanvang 14.00 uur. Na een korte lezing over veiligheid in en rondom het huis door wijkagent Vriendts is er gelegenheid een kaartje te leggen of een ander spel te doen. Die middag is er ook gelegenheid om je op te geven voor de uitgaansdag van 15 mei. Welkom!

In Touch vrouwenavond met Tonneke Bijker

Bergschenhoek – Op dinsdagavond 20 maart organiseert In Touch een koffieavond. De koffieochtenden zijn al jaren een begrip, de avonden zijn daarop een welkome aanvulling. Voor deze avond is Tonneke Bijker uitgenodigd om te spreken over: Hoe kunnen wij Pasen intenser beleven?! De koffieochtenden/avond zijn bedoeld voor vrouwen. Als Bijbelse bemoediging en toerusting voor de dagelijkse praktijk. Leeftijd of kerkelijke achtergrond doen er niet toe. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Locatie: Hervormde kerk Bergschenhoek, Kerkstraat 1. De volgende koffieochtend (laatste voor de zomer) is op 17 april met Edith Schouten. Informatie: vrouwenochtend.wix.com/intouch of tel. 015-3693596 (Aria).

Open Tafel in Ontmoet!

Bergschenhoek – Niet altijd zin om alleen te eten? Kom dan naar de gezellige Open Tafel in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Elke tweede en vierde donderdag van de maand van 12.15 tot 13.30 uur. Het menu op 22 maart is heldere uiensoep, kalfslapje met broccoli, gekookte aardappelen en puree met als dessert citroenvla. De kosten bedragen € 7,50. Inlichtingen en aanmelding (voor dinsdag 10.00 uur): Welzijn Lansingerland, tel. 010-5225545.

Jeanne Carminada bij ZijActief

Bergschenhoek – Donderdagavond 22 maart is Jeanne Carminada te gast bij ZijActief. Zij geeft een kleurrijke Power Point presentatie over 200 jaar Badplaats Scheveningen. Locatie: Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Niet-leden zijn ook welkom. Entree € 4,50. Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Inlichtingen: Agnes van Akelijen-Vink, secretariaat ZijActief Lansingerland, agnesvanakelijen@lijbrandt.nl, tel. 010-5215969.

Kledingbank Lansingerland

Bergschenhoek – De Kledingbank Lansingerland is op dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 tot 15.30 uur geopend voor afhalen en brengen van kleding. Adres: Weg en Bos 110 te Bergschenhoek, tel. 06 – 128 899 09. Kijk op de website voor meer informatie: www.kledingbank-lansingerland.nl.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Kerstbomenverkoop de Kievit Berkel en Rodenrijs – Vanaf 1 december zijn er weer kerstbomen te …

Geef een reactie