zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Advertorial » Schaken met de 3-Torens in Berkel Centrum

Schaken met de 3-Torens in Berkel Centrum

Schaken met de 3-Torens in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 17 maart is Schaakvereniging 3-Torens van 10.00 tot 15.00 uur in het centrum van Berkel en Rodenrijs aanwezig met een groot buitenschaakspel.

Speciaal voor alle mensen die willen leren schaken of het leuk vinden om te schaken komt Schaakvereniging 3-Torens met een groot schaakspel naar het winkelcentrum. De vereniging verzorgt spannende wedstrijden tussen bezoekers en leden of onderling tussen de bezoekers. Ook kun je aanschuiven bij één van de schaakborden voor een partijtje. De mensen die minder bekend zijn met schaken krijgen de kans om kennis te maken met dit spannende spel en kunnen informatie over de schaakclub krijgen.
Schaakvereniging 3-Torens is een schaakvereniging in Lansingerland. Voor jong en oud verzorgen zij schaaklessen en toernooien. Op elke dinsdagavond wordt er geschaakt door de jeugd en volwassenen in het gebouw van de vereniging (Rodenrijseweg 295, Berkel en Rodenrijs). Tijdens deze avonden is iedereen welkom, dus schuif gerust aan. Voor meer informatie http://www.3-torens.nl/.
Bezoek de website www.winkelcentrum-berkel.nl voor meer informatie over het winkelcentrum en volg ze op Twitter, Facebook en Instagram: @Berkelcentrum.
Bij slecht weer gaat de activiteit niet door. Dit wordt via de genoemde social media kanalen doorgegeven.

Check Also

De Cryolipolyse-Cryo21 behandeling

Lansingerland - De naam van de behandeling zegt u waarschijnlijk weinig of niets. U kunt cryolipolyse -vetcellen bevriezen als een alternatief voor liposuctie zien. Maar dan pijnloos, zonder injecties of herstelperiodes. Wanneer vetcellen bevroren worden, leidt dit tot een blijvend resultaat. Geen valse hoop dus, maar een techniek die ervoor kan zorgen dat u eindelijk dat silhouet krijgt waar u altijd al van droomde.