maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Advertorial » Verse thee bij de KaaZaaK

Verse thee bij de KaaZaaK

De KaaZaak is vanaf 1 februari gestart met de verkoop van verse thee. Nadat was gebleken dat er veel vraag was naar de verkoop van verse en losse thee, is besloten dit door te zetten. Achteraf gezien een goede zet zo bleek uit de positieve reacties en uit het aantal theesoorten die inmiddels over de toonbank zijn gegaan.
De KaaZaaK biedt een assortiment van ruim 25 soorten verschillende thee aan. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een frisse, warme of een kruidige thee.
Uiteraard biedt het assortiment de bekende soorten thee zoals de Earl Grey en groene thee, maar ook bijzondere smaken als Champagne Cassis of Open haard Romance zijn bij de KaaZaak verkrijgbaar. De thee ziet er niet alleen prachtig uit, maar bestaan uit pure ingrediënten. Deze komen rechtstreeks uit de natuur, zoals kaneelstokjes, amandelen en appelstukjes. De theesoorten zijn met zorg samengesteld en de ingrediënten combineren daardoor perfect bij elkaar.

Check Also

The most wonderful time of the year

Kerst staat dit jaar voor glitter. Die glitters mogen alle kleuren zijn; goud, zilver, roze, paars en groen. Je mag lekker uitpakken en gezellig de kerst vieren in een outfit waar je je helemaal fijn in voelt.

Geef een reactie