zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Berkels Museum op tv

Berkels Museum op tv

Berkels Museum op tv

Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 14 maart komt het Berkels Museum op tv; om 21.30 uur in het programma ‘Verzamelkoorts’ van SBS6. Een programma waarin meerdere verzamelaars aan bod komen. De kijkers krijgen de mogelijkheid om via de telefoon te stemmen welke verzamelaar doorgaat naar de finale! Vanaf 7 maart is er elke week een aflevering met steeds nieuwe verzamelaars in een serie van vier uitzendingen.
De finale wordt uitgezonden vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht. Deze datum is nog niet bekend. Het Berkels Museum aan de Noordeindseweg 344 hoopt dat veel kijkers op dit fraaie en unieke museum gaan stemmen, zodat de finale wordt bereikt.

Check Also

Clubdag voor de Fiat X1/9 Club begint bij de Belevenisboerderij

Berkel en Rodenrijs - De Clubdag van de Fiat X1/9 Club, de Italiaanse sportwagen van meer dan dertig jaar oud, ging zondag 9 september van start bij de Belevenisboerderij Schieveen aan de Oude Bovendijk in Berkel en Rodenrijs. De club bestaat uit in totaal 180 leden en in heel het land rijden nog rond de 200 geregistreerde auto’s van dit type rond.