dinsdag 20 maart 2018 | week 12
Home » Algemeen » Berkels Museum op tv

Berkels Museum op tv

Berkels Museum op tv

Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 14 maart komt het Berkels Museum op tv; om 21.30 uur in het programma ‘Verzamelkoorts’ van SBS6. Een programma waarin meerdere verzamelaars aan bod komen. De kijkers krijgen de mogelijkheid om via de telefoon te stemmen welke verzamelaar doorgaat naar de finale! Vanaf 7 maart is er elke week een aflevering met steeds nieuwe verzamelaars in een serie van vier uitzendingen.
De finale wordt uitgezonden vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht. Deze datum is nog niet bekend. Het Berkels Museum aan de Noordeindseweg 344 hoopt dat veel kijkers op dit fraaie en unieke museum gaan stemmen, zodat de finale wordt bereikt.

Check Also

Concert op vier fluiten

Bergschenhoek - Op vrijdag 6 april om 20.00 uur geeft het Consort Marten Root een concert in de Willibrorduskerk in Bergschenhoek. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld.