vrijdag 20 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Berkels Museum op tv

Berkels Museum op tv

Berkels Museum op tv

Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 14 maart komt het Berkels Museum op tv; om 21.30 uur in het programma ‘Verzamelkoorts’ van SBS6. Een programma waarin meerdere verzamelaars aan bod komen. De kijkers krijgen de mogelijkheid om via de telefoon te stemmen welke verzamelaar doorgaat naar de finale! Vanaf 7 maart is er elke week een aflevering met steeds nieuwe verzamelaars in een serie van vier uitzendingen.
De finale wordt uitgezonden vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht. Deze datum is nog niet bekend. Het Berkels Museum aan de Noordeindseweg 344 hoopt dat veel kijkers op dit fraaie en unieke museum gaan stemmen, zodat de finale wordt bereikt.

Check Also

Dansertjes Fervor sluiten seizoen zomers af

Lansingerland - Pilates- en Dansstudio Fervor heeft een geweldig seizoen achter de rug. Met de zomervakantie voor de deur werd het tijd voor een verrassende afsluiting van het seizoen.