maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » Algemeen » Berkels Museum op tv

Berkels Museum op tv

Berkels Museum op tv

Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 14 maart komt het Berkels Museum op tv; om 21.30 uur in het programma ‘Verzamelkoorts’ van SBS6. Een programma waarin meerdere verzamelaars aan bod komen. De kijkers krijgen de mogelijkheid om via de telefoon te stemmen welke verzamelaar doorgaat naar de finale! Vanaf 7 maart is er elke week een aflevering met steeds nieuwe verzamelaars in een serie van vier uitzendingen.
De finale wordt uitgezonden vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht. Deze datum is nog niet bekend. Het Berkels Museum aan de Noordeindseweg 344 hoopt dat veel kijkers op dit fraaie en unieke museum gaan stemmen, zodat de finale wordt bereikt.

Check Also

Column boswachter Maurice Kruk

Stadsboswachter Maurice Kruk werkt aan de Noordrand van Rotterdam, op het Rotterdams platteland en bij Melkschuur Zuidpolder. Samen met de vrijwilligers van Natuurmonumenten onderhoudt hij hier de oer-Hollandse poldernatuur. Of laat hij natuurliefhebbers tijdens een wandeling vanaf Rotterdam CS zien dat natuur overal is, ook in de stad!

Geef een reactie