zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Ledenavond Vrouwen van Nu
Bleiswijk – Op woensdag 21 maart komen de dames van Vrouwen van Nu, afdeling Bleiswijk, bij elkaar voor de maandelijkse ledenavond. Voor deze avond is uitgenodigd de heer Krijn van der Ham. Hij geeft een boeiende lezing over de ontwikkeling van de schaats door de eeuwen heen. Hij is een verzamelaar van schaatsen en andere winterattributen. Hij brengt heel oude schaatsen mee naar deze avond zodat de ontwikkeling naar de moderne schaats goed te zien is. Ook is er schaatskleding te zien. Een bijzondere tentoonstelling. Introducés zijn welkom, zij betalen € 5,- De avond begint om 20.00 uur in het Parochiehuis, Hoefweg 53. Zaal open vanaf 19.30 uur.

Schoenspecialist in Thuiszorgwinkel

Bleiswijk – Elke dinsdag en donderdag is van 10.00 – 12.30 uur schoenspecialist Van Asperen Schoenen aanwezig in Thuiszorgwinkel Bleiswijk, Dorpsstraat 3, voor advies met betrekking tot comfortabele schoenen en pantoffels. Info: www.vanasperenschoenen.nl.

Klaverjassen Soccer Boys

Bleiswijk – Vrijdagavond 16 maart wordt er vanaf 20.15 uur geklaverjast in de kantine van Soccer Boys, aanwezig 20.00 uur. Inschrijfgeld: € 3 p.p. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Deze klaverjasavonden worden altijd op vrijdag en om de veertien dagen gehouden. Er wordt individueel geklaverjast.

Klaverjassen 55+

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert op zaterdag 17 maart een klaverjasmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Aanvang 14.00 uur. Toegang € 4. Informatie: fam. W. v.d. Langenberg, tel. 010-5215609. Zie ook www.welzijnlansingerland.nl.

Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Kom gezellig PlayStation spelen, poolen of lekker met elkaar kletsen en er is gratis internet. Pecto’s is vanaf 1 januari niet meer op zaterdag geopend. De openingstijden is nu: vrijdag van 20.00 tot 23.00 uur. Ook voor kinderen vanaf 10 jaar zijn er activiteiten. Kijk op www.pectos.nl voor meer informatie.

Filmmiddag 55+

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert zondag 18 maart een gezellige filmmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Dit keer wordt de film ‘Miss Potter’ vertoond. Aan het begin van de film bezoekt de beginnende schrijfster Beatrix Potter de uitgeverij van de gebroeders Warne. Zij zijn bereid haar eerste boek uit te geven, maar later blijkt dat dit alleen maar is omdat jongste broer Norman een project beloofd was. Norman en Beatrix gaan samen aan de slag en ontwikkelen later gevoelens voor elkaar, wat door Beatrix’ rijke familie niet op prijs gesteld wordt. Ondertussen verkoopt het werk van Beatrix goed. De film is gratis voor Lansingerland actiefpashouders. Niet-pashouders betalen € 2,-. Tijd: 14.00-17.00 uur, zaal open 13.30 uur. Kijk ook eens op de website www.welzijnlansingerland.nl of bel 010 – 522 55 45.

Klaverjasavond Ricky’s Sportsbar

Bleiswijk – Elke 3e woensdag van de maand is er klaverjassen in Ricky’s Sportsbar, Rembrandtlaan 49. De eerstvolgende keer is 21 maart. Aanvang 20.00 uur. Gratis entree. Meer info: 010 – 210 81 55.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Kerstbomenverkoop de Kievit Berkel en Rodenrijs – Vanaf 1 december zijn er weer kerstbomen te …

Geef een reactie