dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Algemeen » Release Party CD Kick the Habit

Release Party CD Kick the Habit

Release Party CD Kick the Habit

Lansingerland – Op 24 maart geeft de band ‘Kick the Habit’ een concert ter ere van de release van haar vierde CD ‘Get out of Town’. Oprichter van de band is Paul Schaeffer uit Bergschenhoek.

Bandleider, gitarist en componist van de band, Paul Schaeffer, woont al zo’n 20 jaar in Bergschenhoek en richtte de band in het begin van de jaren tachtig op. De band laat zich in hoofdzaak inspireren door de progressieve muziek uit de jaren zeventig en speelt uitsluitend eigen repertoire, dat gekenmerkt worden door een fusie van diverse stijlen: pop, symfonisch, jazz, progrock, et cetera.
De CD is door de band zelf opgenomen in een gehuurde, voormalige varkensstal die tijdelijk provisorisch tot studio werd omgetoverd. De teksten hebben in hoge mate een maatschappijkritisch karakter en zijn van de hand van Paul Schaeffer. Naast Paul bestaat de band momenteel uit Mark Hensen, zang en tenor saxofoon, Wim Kahmann, drums en percussie, Karel Horn, toetsen, Rino Bernat, bas en Jan Barends, gitaar, zang.
Voor meer informatie over de band verwijst Paul graag naar de Facebook pagina van de band: Kick the Habit prog rock formatie.
De CD-presentatie met voorprogramma start op zaterdag 24 maart rond de klok van 20.00 uur. Het Flora Theater vind je aan de Verwersdijk 1 in het oude centrum van Delft. De toegang is gratis.

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.