zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Release Party CD Kick the Habit

Release Party CD Kick the Habit

Release Party CD Kick the Habit

Lansingerland – Op 24 maart geeft de band ‘Kick the Habit’ een concert ter ere van de release van haar vierde CD ‘Get out of Town’. Oprichter van de band is Paul Schaeffer uit Bergschenhoek.

Bandleider, gitarist en componist van de band, Paul Schaeffer, woont al zo’n 20 jaar in Bergschenhoek en richtte de band in het begin van de jaren tachtig op. De band laat zich in hoofdzaak inspireren door de progressieve muziek uit de jaren zeventig en speelt uitsluitend eigen repertoire, dat gekenmerkt worden door een fusie van diverse stijlen: pop, symfonisch, jazz, progrock, et cetera.
De CD is door de band zelf opgenomen in een gehuurde, voormalige varkensstal die tijdelijk provisorisch tot studio werd omgetoverd. De teksten hebben in hoge mate een maatschappijkritisch karakter en zijn van de hand van Paul Schaeffer. Naast Paul bestaat de band momenteel uit Mark Hensen, zang en tenor saxofoon, Wim Kahmann, drums en percussie, Karel Horn, toetsen, Rino Bernat, bas en Jan Barends, gitaar, zang.
Voor meer informatie over de band verwijst Paul graag naar de Facebook pagina van de band: Kick the Habit prog rock formatie.
De CD-presentatie met voorprogramma start op zaterdag 24 maart rond de klok van 20.00 uur. Het Flora Theater vind je aan de Verwersdijk 1 in het oude centrum van Delft. De toegang is gratis.

Check Also

Welzijn Lansingerland bedankt Plus Koelhuis

Welzijn Lansingerland bedankt Plus Koelhuis Bergschenhoek – Van Plus Koelhuis mocht Welzijn Lansingerland een groot …

Geef een reactie