zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Sport » Sportieve badminton-zondag

Sportieve badminton-zondag

Sportieve badminton-zondag

Lansingerland – Op zondag 25 februari hebben elf spelers van de badmintonverenigingen BC TAB Fly Over en BBV PIP uit Lansingerland meegedaan aan het recreantentoernooi van BC Delft. Dergelijke toernooien zijn bedoeld voor recreatieve spelers die op een lager niveau deelnemen aan de competitie.

In de ochtend werden de dubbels gespeeld. Ron Rullens en Vincent de Groot kwamen uit in de HD-beginners en wisten één winstpartij te noteren. In de herendubbel-gevorderd kwamen twee koppels uit. Marco van den Berg en Niko Koot behaalden de vierde plaats, Ryan Dillmann en Wilco Hermus pakten de vijfde plek.
In de damesdubbel-gevorderden kwamen twee koppels uit. Suzanne van der Waal/Mariska van Dijk waren niet succesvol, maar Sara Lee van der Hulst en Annemarie Sohier (BC Schollevaar) eindigden op een keurige derde plaats. Mooie wedstrijden en veel plezier, maar ook vermoeide koppies. Gelukkig volgde hierna de lunchpauze.
De mixen stonden ‘s middags op het programma. Bij de beginners wisten de koppels Ron Rullens/Suzanne van der Waal en Marco van den Berg/Ria Geene geen wedstrijden te winnen, maar wat hebben zij gestreden! Bij de gevorderden deden drie koppels mee: IsabelleHermus/Wilco Hermus, Mariska van Dijk/Niko Koot en Ryan Dillmann/Sara Lee van der Hulst. Ryan en Sara Lee scoorden het best en waren heel dicht bij een finaleplaats.
Het was een erg gezellig toernooi, dus Fly Over en Pip doen volgend jaar zeker weer mee. Meer weten over badminton, check de websites http://www.bcflyover.nl/ en http://bbvpip.nl/ .

Check Also

Atletiek

Bleiswijk – Afgelopen zondag stonden er flink wat Kieviten aan de start van de 30e …

Geef een reactie