dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Algemeen » Ere-vrijwilliger bij de Peuterhoek

Ere-vrijwilliger bij de Peuterhoek

Ere-vrijwilliger bij de Peuterhoek

Bleiswijk – De Peuterhoek heeft in januari afscheid genomen van haar langstzittende bestuurslid Cliff van der Putten. Hij is bij peuterspeelzaal terechtgekomen nadat zijn vrouw vroeg of hij ‘mee wilde denken met het bestuur’. Na zijn aantreding heeft dertien jaar, eerst als voorzitter en later als penningmeester, meegedraaid. Hij heeft er in 2004 voor gezorgd dat De Peuterhoek kon blijven bestaan met een geheel nieuw bestuur. Cliff vertelt dat hij in de loop der jaren samen met directeur Liesbeth Kraaijenga veel heeft meegemaakt. Het voorbereiden van de nieuwbouw, de verhuizing, de wijzigingen op de groepen, de fusie en de bezuinigingen van de gemeente en de overgang naar kinderopvang-regeling. De Peuterhoek heeft Cliff vanwege zijn inzet genomineerd voor de vrijwilligersprijs. Onlangs ontving hij het bijbehorende certificaat van Félicité Adams (beleidsadviseur Sociaal Domein bij de gemeente). De Peuterhoek bedankt Cliff voor al het werk dat hij als bestuurslid heeft gedaan. Hij is benoemd tot ere-vrijwilliger van de peuteropvang.
Meer informatie over de Peuterhoek via 010 – 521 2073 of via www.depeuterhoek.nl.

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.