dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Ere-vrijwilliger bij de Peuterhoek

Ere-vrijwilliger bij de Peuterhoek

Ere-vrijwilliger bij de Peuterhoek

Bleiswijk – De Peuterhoek heeft in januari afscheid genomen van haar langstzittende bestuurslid Cliff van der Putten. Hij is bij peuterspeelzaal terechtgekomen nadat zijn vrouw vroeg of hij ‘mee wilde denken met het bestuur’. Na zijn aantreding heeft dertien jaar, eerst als voorzitter en later als penningmeester, meegedraaid. Hij heeft er in 2004 voor gezorgd dat De Peuterhoek kon blijven bestaan met een geheel nieuw bestuur. Cliff vertelt dat hij in de loop der jaren samen met directeur Liesbeth Kraaijenga veel heeft meegemaakt. Het voorbereiden van de nieuwbouw, de verhuizing, de wijzigingen op de groepen, de fusie en de bezuinigingen van de gemeente en de overgang naar kinderopvang-regeling. De Peuterhoek heeft Cliff vanwege zijn inzet genomineerd voor de vrijwilligersprijs. Onlangs ontving hij het bijbehorende certificaat van Félicité Adams (beleidsadviseur Sociaal Domein bij de gemeente). De Peuterhoek bedankt Cliff voor al het werk dat hij als bestuurslid heeft gedaan. Hij is benoemd tot ere-vrijwilliger van de peuteropvang.
Meer informatie over de Peuterhoek via 010 – 521 2073 of via www.depeuterhoek.nl.

Check Also

De kracht van verhalen

Bergschenhoek - Sprookjes, mythen en sagen zijn nog steeds springlevend en broodnodig voor een spirituele ontwikkeling. Eveline van Dongen vertelt deze maand in sociaal café Ontmoet! over het werken met helende verhalen. Deze interactieve lezing vindt plaats op 21 februari van 14.00 tot 16.00 uur tijdens de Maand van de Spiritualiteit.

Geef een reactie