woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Ere-vrijwilliger bij de Peuterhoek

Ere-vrijwilliger bij de Peuterhoek

Ere-vrijwilliger bij de Peuterhoek

Bleiswijk – De Peuterhoek heeft in januari afscheid genomen van haar langstzittende bestuurslid Cliff van der Putten. Hij is bij peuterspeelzaal terechtgekomen nadat zijn vrouw vroeg of hij ‘mee wilde denken met het bestuur’. Na zijn aantreding heeft dertien jaar, eerst als voorzitter en later als penningmeester, meegedraaid. Hij heeft er in 2004 voor gezorgd dat De Peuterhoek kon blijven bestaan met een geheel nieuw bestuur. Cliff vertelt dat hij in de loop der jaren samen met directeur Liesbeth Kraaijenga veel heeft meegemaakt. Het voorbereiden van de nieuwbouw, de verhuizing, de wijzigingen op de groepen, de fusie en de bezuinigingen van de gemeente en de overgang naar kinderopvang-regeling. De Peuterhoek heeft Cliff vanwege zijn inzet genomineerd voor de vrijwilligersprijs. Onlangs ontving hij het bijbehorende certificaat van Félicité Adams (beleidsadviseur Sociaal Domein bij de gemeente). De Peuterhoek bedankt Cliff voor al het werk dat hij als bestuurslid heeft gedaan. Hij is benoemd tot ere-vrijwilliger van de peuteropvang.
Meer informatie over de Peuterhoek via 010 – 521 2073 of via www.depeuterhoek.nl.

Check Also

Praat met elkaar!

Lansingerland - We verstaan elkaar soms niet zo goed, zijn altijd maar druk en bezig en daardoor niet altijd ‘aanwezig’. Laten we eens een momentje kiezen om elkaar maar niet te verliezen en luisteren naar wat er nu echt toe doet! Dit is een van de mooie gedichten die te lezen is in het speelse interactieve boekje van Puur Alicia (Alicia Puik).

Geef een reactie