woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Informatieavond SeniorWeb over Google

Informatieavond SeniorWeb over Google

Lansingerland/Berkel en Rodenrijs – In samenwerking met Bibliotheek Oostland houdt SeniorWeb Lansingerland op woensdag 14 maart een informatiebijeenkomst over ‘Google’. Ontdek tijdens deze avond dat Google veel meer is dan een zoekmachine. Google is één van de grootste clouddiensten.
Met een Google account beschikt men niet alleen over een gratis e-mailadres (Gmail) maar heeft men ook gratis opslag van bestanden en foto’s op Google Drive en Google Foto’s. Ook Google agenda en Google Maps komen deze avond aan de orde.
Vrijwilligers van SeniorWeb gaan in op de mogelijkheden van Google en geven een demonstratie. Zo krijgen de deelnemers te zien hoe je bijvoorbeeld foto’s bewerkt en opslaat en dat je op elk gewenst apparaat de bestanden kunt openen.
De informatieavond wordt gehouden in de bibliotheekvestiging van Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25. De avond start om 20.00 uur. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis.
Informatie: mail naar seniorweblansingerland@gmail.com.

Check Also

Clubdag voor de Fiat X1/9 Club begint bij de Belevenisboerderij

Berkel en Rodenrijs - De Clubdag van de Fiat X1/9 Club, de Italiaanse sportwagen van meer dan dertig jaar oud, ging zondag 9 september van start bij de Belevenisboerderij Schieveen aan de Oude Bovendijk in Berkel en Rodenrijs. De club bestaat uit in totaal 180 leden en in heel het land rijden nog rond de 200 geregistreerde auto’s van dit type rond.