donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Informatieavond SeniorWeb over Google

Informatieavond SeniorWeb over Google

Lansingerland/Berkel en Rodenrijs – In samenwerking met Bibliotheek Oostland houdt SeniorWeb Lansingerland op woensdag 14 maart een informatiebijeenkomst over ‘Google’. Ontdek tijdens deze avond dat Google veel meer is dan een zoekmachine. Google is één van de grootste clouddiensten.
Met een Google account beschikt men niet alleen over een gratis e-mailadres (Gmail) maar heeft men ook gratis opslag van bestanden en foto’s op Google Drive en Google Foto’s. Ook Google agenda en Google Maps komen deze avond aan de orde.
Vrijwilligers van SeniorWeb gaan in op de mogelijkheden van Google en geven een demonstratie. Zo krijgen de deelnemers te zien hoe je bijvoorbeeld foto’s bewerkt en opslaat en dat je op elk gewenst apparaat de bestanden kunt openen.
De informatieavond wordt gehouden in de bibliotheekvestiging van Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25. De avond start om 20.00 uur. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis.
Informatie: mail naar seniorweblansingerland@gmail.com.

Check Also

‘De kunst van vormentaal’ in Kunstgalerie Bleiswijk (4)

Bleiswijk - Met de expositie ‘De kunst van vormentaal’ is Kunstgalerie Bleiswijk er weer in geslaagd een goede en gevarieerde expositie te presenteren. Een negental beeldend kunstenaars toont hierin hun werk in een grote variatie. De expositie is tot 16 december te bekijken; elke zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur in Kunstgalerie Bleiswijk aan de Hoekeindseweg 26 te Bleiswijk.

Geef een reactie