vrijdag 20 juli 2018 | week 29
Home » Algemeen » Informatieavond SeniorWeb over Google

Informatieavond SeniorWeb over Google

Lansingerland/Berkel en Rodenrijs – In samenwerking met Bibliotheek Oostland houdt SeniorWeb Lansingerland op woensdag 14 maart een informatiebijeenkomst over ‘Google’. Ontdek tijdens deze avond dat Google veel meer is dan een zoekmachine. Google is één van de grootste clouddiensten.
Met een Google account beschikt men niet alleen over een gratis e-mailadres (Gmail) maar heeft men ook gratis opslag van bestanden en foto’s op Google Drive en Google Foto’s. Ook Google agenda en Google Maps komen deze avond aan de orde.
Vrijwilligers van SeniorWeb gaan in op de mogelijkheden van Google en geven een demonstratie. Zo krijgen de deelnemers te zien hoe je bijvoorbeeld foto’s bewerkt en opslaat en dat je op elk gewenst apparaat de bestanden kunt openen.
De informatieavond wordt gehouden in de bibliotheekvestiging van Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25. De avond start om 20.00 uur. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis.
Informatie: mail naar seniorweblansingerland@gmail.com.

Check Also

Voortaan jaarlijkse steun ACR aan goede doelen

Berkel en Rodenrijs - Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk was donderdagavond 12 juli uitgenodigd door het Actie Comité Rehoboth (ACR) om 'even langs te komen'. Groot was de verrassing toen voorzitter Wim Bak van het ACR tijdens de koffiepauze met alle vrijwilligers een cheque van € 2000 overhandigde aan het bestuur van de Vrienden van de Dorpskerk.