donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Kids & fundag voor renovatie r.k. kerk

Kids & fundag voor renovatie r.k. kerk

Berkel en Rodenrijs – Voor de vierde keer organiseert de r.k. kerk een Kids & Fundag, waarvan de opbrengst bestemd is voor renovatie van de O.L.V. Geboortekerk. Dit jaar op zondag 11 maart van 12.30 tot 17.00 uur in de Vermeulenhal van TOGB op sportpark Het Hoge Land.

Deze dag kunnen de kinderen springen en klauteren in de springkussens en stormbanen. Ook kan er tegen een kleine vergoeding een creatieve workshop worden gevolgd bij Con’s creation. Bij circus Ravioli kan je oefenen als een echte circusartiest en de twirlgroep Flexxdance en turngroep van Omnisport zullen de gehele dag demonstraties geven.
Kom ook naar deze gezellige middag met nog veel meer leuke activiteiten. De kosten bedragen € 3,50 per kind (volwassenen gratis). De opbrengst komt ten goede aan de renovatie van de kerk aan de Noordeindseweg dit dit jaar het 150-jarig bestaan viert.
Informatie: kijk op de Facebookpagina ‘kids&fun berkel’.

Check Also

Zoetermeer krijgt een echte mavoschool

Zoetermeer - Het openbaar voortgezet onderwijs in Zoetermeer gaat met ingang van het volgende schooljaar grondig veranderen. Het gebouw van het Atrium, momenteel het onderkomen van het Praktijk­onderwijs, wordt omgevormd tot een moderne school voor uitsluitend mavoleerlingen. De leerlingen van het Praktijkonderwijs verhuizen naar het gebouw van het Stedelijk College waar ze verder gaan onder de naam Beroepscollege Zoetermeer Praktijk.

Geef een reactie