dinsdag 18 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Kids & fundag voor renovatie r.k. kerk

Kids & fundag voor renovatie r.k. kerk

Berkel en Rodenrijs – Voor de vierde keer organiseert de r.k. kerk een Kids & Fundag, waarvan de opbrengst bestemd is voor renovatie van de O.L.V. Geboortekerk. Dit jaar op zondag 11 maart van 12.30 tot 17.00 uur in de Vermeulenhal van TOGB op sportpark Het Hoge Land.

Deze dag kunnen de kinderen springen en klauteren in de springkussens en stormbanen. Ook kan er tegen een kleine vergoeding een creatieve workshop worden gevolgd bij Con’s creation. Bij circus Ravioli kan je oefenen als een echte circusartiest en de twirlgroep Flexxdance en turngroep van Omnisport zullen de gehele dag demonstraties geven.
Kom ook naar deze gezellige middag met nog veel meer leuke activiteiten. De kosten bedragen € 3,50 per kind (volwassenen gratis). De opbrengst komt ten goede aan de renovatie van de kerk aan de Noordeindseweg dit dit jaar het 150-jarig bestaan viert.
Informatie: kijk op de Facebookpagina ‘kids&fun berkel’.

Check Also

Ladies Ride doet ook Lansingerland aan

Lansingerland - Het terrein voor het gemeentehuis van Lansingerland kreeg zondag 9 september een invasie van fietsende vrouwen te verwerken. Als onderdeel van de Ladies Ride bood de gemeente aan de organisatie van de lunch voor haar rekening te nemen. Het werd niet alleen een rustplek, maar ook een hele gezellige ontmoetingsplek.