dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Advertorial » Terrasoverkappingshow bij Vitrona

Terrasoverkappingshow bij Vitrona

Terrasoverkappingshow bij Vitrona

Berkel en Rodenrijs – Vitrona zet vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart de deuren wagenwijd open voor haar jaarlijkse Terrasoverkappingshow. Tijdens deze twee dagen staat Vitrona volledig in het teken van vaste, schuifbare en lamellen terrasoverkappingen.

Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonkamer. Heerlijk genieten van een kop koffie of een wijntje in uw veranda of tuinkamer. In de zomer ontspannen tijdens de lange avonden en in de herfst comfortabel nazomeren. “Tijdens onze show zult u geïnspireerd raken over de mogelijkheden voor het ultieme buitenleven. Wij presenteren ruim acht verschillende terrasoverkappingen, uiteenlopend van textieldoek, polycarbonaat, vast en schuivende glasdaken en aluminium lamellen-lameldaken”, vertelt eigenaar Mark van der Voort enthousiast. Naast het diverse aanbod terrasoverkappingen biedt Vitrona ook tal van accessoires voor extra comfort, zoals windschermen, winddoeken, onderzonwering, terrasverwarmers en verlichting.

Culinair genieten

Terwijl de bezoekers ideeën opdoen voor hun eigen tuin, kunnen zij genieten van de culinaire hapjes die door een plaatselijke chef kok van Pure Passie On Tour worden bereid op een ‘Green Egg’. Neem gerust uw kinderen mee, want in de showroom is er voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven in de speelhoek of bij de (veilige) Koikarpervijver.

De Terrasoverkappingshow bij Vitrona is geopend op vrijdag 9 maart van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag
10 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de showroom aan de Nobelsingel 4 te Berkel en Rodenrijs. Meer informatie over dit familiebedrijf is te vinden op de website www.vitrona.nl.

Check Also

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Bleiswijk - Een cliënt van middelbare leeftijd kwam voor een consult. Ze had al van kind af aan ernstige eczeem klachten. Vooral op plekken die zichtbaar waren zoals gezicht, nek en handen. Het deed pijn, sprong tot bloedens toe open en maakte haar onzeker. Ze leed fysiek en mentaal onder deze klacht.