dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Sport » Viscursus en viswedstrijden voor de jeugd
Bleiswijk - Op dinsdag 27 maart start de viscursus van Hengelsportvereniging de Bleiberg, voor jongens en meisjes van 8-12 jaar. Bij voldoende aanmeldingen ook in Bergschenhoek op woensdag avond 28 maart, van 19.00 tot 20.30 uur.

Viscursus en viswedstrijden voor de jeugd

Bleiswijk – Op dinsdag 27 maart start de viscursus van Hengelsportvereniging de Bleiberg, voor jongens en meisjes van 8-12 jaar. Bij voldoende aanmeldingen ook in Bergschenhoek op woensdag avond 28 maart, van 19.00 tot 20.30 uur.

Doorgewinterde sportvissers geven in vier avonden theorie- en praktijkles over vissen. Deelnemers leren onder anderen zelf een tuigje maken, de hengel optuigen en zelf lokvoer maken. Ook visherkenning en kennis over waterdieren en waterplanten staat op het programma.
Deelname kost slechts € 7,50. Hierbij ingesloten zijn de vier cursusavonden, het cursusmateriaal, een diploma, de hengel waarmee gevist is, met tuigje, peilloodje en hakensteker.
De cursus wordt in Bleiswijk gegeven op dinsdag 27 maart, 3 april ,10 april en 17 april in De Sneeuwbal, Langevaart 17. In Bergschenhoek op woensdag 28 maart, 4 april, 11 april en 18 april in Het Spectrum, Groeneweg 49. Na afloop van de cursus worden vier viswedstrijden georganiseerd, op 25 april, 2 mei, 9 mei en 16 mei.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier, verkrijgbaar bij Dobey in Bergschenhoek, bij Arie Noordhoek en bij Oostland Hengelsport in Bleiswijk en op de basisscholen. Of per e-mail: debleiberg@groot-rotterdam.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en cursusplaats. Voor meer informatie: vismeester Kees Hulst, tel. 06 – 20818718, Leo Krijgsman, tel. 06 – 50275611 of www.groot-rotterdam.nl.

Check Also

Honkbal

Bergschenhoek – Zaterdag in Dordrecht kon The Orioles na een aantal weken blessureleed weer beschikken …