zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » HVB JD2 eist ook zaaltitel op

HVB JD2 eist ook zaaltitel op

HVB JD2 eist ook zaaltitel op

Bleiswijk – De JD2 van de Bleiswijkse hockeyvereniging HVB is overtuigend zaalkampioen 2017-2018 geworden. Na het eerder behaalde winterkampioenschap is dit de tweede titel van het seizoen voor het team. De strijd om het kampioenschap in de zaal bleef spannend tot het laatste moment. De gehele competitie was het Bleiswijkse team verwikkeld in een nek-aan-nekrace met het JD2 team van Capelle. Op de laatste speeldag hadden beide teams evenveel punten en streden zij in een directe onderlinge confrontatie om de titel. Het team uit Bleiswijk wist met een 5-0 overwinning overtuigend het kampioenschap te pakken. Vanaf volgende week treden de spelers weer met nieuwe energie aan voor het tweede deel van het veldseizoen.

Check Also

Korfbal

Zaandam – Korfbalvereniging Weidevogels hoopte zaterdag 13 oktober een goed vervolg te geven aan de …

Geef een reactie