zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Sport » HVB JD2 eist ook zaaltitel op

HVB JD2 eist ook zaaltitel op

HVB JD2 eist ook zaaltitel op

Bleiswijk – De JD2 van de Bleiswijkse hockeyvereniging HVB is overtuigend zaalkampioen 2017-2018 geworden. Na het eerder behaalde winterkampioenschap is dit de tweede titel van het seizoen voor het team. De strijd om het kampioenschap in de zaal bleef spannend tot het laatste moment. De gehele competitie was het Bleiswijkse team verwikkeld in een nek-aan-nekrace met het JD2 team van Capelle. Op de laatste speeldag hadden beide teams evenveel punten en streden zij in een directe onderlinge confrontatie om de titel. Het team uit Bleiswijk wist met een 5-0 overwinning overtuigend het kampioenschap te pakken. Vanaf volgende week treden de spelers weer met nieuwe energie aan voor het tweede deel van het veldseizoen.

Check Also

Clinic bij The Orioles

Bergschenhoek – Voor wie kennis wil maken met honk- en softbalvereniging The Orioles in Bergschenhoek …