dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Sport » HVB JD2 eist ook zaaltitel op

HVB JD2 eist ook zaaltitel op

HVB JD2 eist ook zaaltitel op

Bleiswijk – De JD2 van de Bleiswijkse hockeyvereniging HVB is overtuigend zaalkampioen 2017-2018 geworden. Na het eerder behaalde winterkampioenschap is dit de tweede titel van het seizoen voor het team. De strijd om het kampioenschap in de zaal bleef spannend tot het laatste moment. De gehele competitie was het Bleiswijkse team verwikkeld in een nek-aan-nekrace met het JD2 team van Capelle. Op de laatste speeldag hadden beide teams evenveel punten en streden zij in een directe onderlinge confrontatie om de titel. Het team uit Bleiswijk wist met een 5-0 overwinning overtuigend het kampioenschap te pakken. Vanaf volgende week treden de spelers weer met nieuwe energie aan voor het tweede deel van het veldseizoen.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie