woensdag 20 juni 2018 | week 25
Home » Politiek » Jongerendebat WIJ Lansingerland

Jongerendebat WIJ Lansingerland

Lansingerland – Wegens het enorme succes van het eerste jongerendebat van WIJ Lansingerland organiseert deze partij op 12 maart opnieuw een
jongerendebat. Naast de vele jonge leden die de politieke partij heeft worden ook andere jongeren uitgenodigd om mee te debatteren. Ben je jonger dan 25 jaar (of jong van geest) en wil je je stem laten horen, kom dan op maandag 12 maart om 19.00 uur naar The Point in Bergschenhoek. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Check Also

Jeroen Heuvelink neemt afscheid als wethouder

Lansingerland- De verkiezingen zijn achter de rug, een nieuwe coalitie is gevormd en wethouders benoemd. We zien drie oudgedienden terug in het college en een nieuw gezicht. Wethouder Jeroen Heuvelink (D66) maakt plaats voor Kathy Arends (VVD)