zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Politiek » Jongerendebat WIJ Lansingerland

Jongerendebat WIJ Lansingerland

Lansingerland – Wegens het enorme succes van het eerste jongerendebat van WIJ Lansingerland organiseert deze partij op 12 maart opnieuw een
jongerendebat. Naast de vele jonge leden die de politieke partij heeft worden ook andere jongeren uitgenodigd om mee te debatteren. Ben je jonger dan 25 jaar (of jong van geest) en wil je je stem laten horen, kom dan op maandag 12 maart om 19.00 uur naar The Point in Bergschenhoek. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Check Also

Coalitiepartijen stemmen in met bestemmingsplan Berkel-Centrum-West

Lansingerland - Na een urenlange vergadering stemden coalitiepartijen Leefbaar 3B, VVD, CDA en ChristenUnie voor het bestemmingsplan Berkel-Centrum-West, zoals dat door het college van b. en w. werd gepresenteerd. Insprekers, amendementen en moties van de oppositie konden het schip niet keren. Dat stoomt in volle kracht vooruit naar een uitgewerkt inrichtingsplan. Wethouder Kathy Arends zegde wel toe dat dit plan ter bespreking aan de raad wordt voorgelegd. Daarmee doet zij een handreiking, omdat vaststelling van het inrichtingsplan in feite onder de competenties van het college valt. Daarmee worden de pijnpunten van de oppositiepartijen echter niet verzacht.

Geef een reactie