zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Nieuws » Parkmanagement koestert Oudeland

Parkmanagement koestert Oudeland

Parkmanagement koestert Oudeland

Berkel en Rodenrijs – Er kwamen taart en heel veel lovende woorden op tafel tijdens de bijeenkomst waarbij het onderhoudscontract van bedrijventerrein Oudeland weer voor drie jaar werd verlengd. De handtekeningen onder het contract werden woensdagmiddag 28 februari gezet door voorzitter van Parkmanagement Oudeland Michel Capitein en Gijs van der Helm.

Trees Borkus-Henskens

Het onderhoud van het bedrijventerrein lag al in handen van VanderHelm Bedrijven, dat gevestigd is op Oudeland. Dat contract werd naar ieders tevredenheid met drie jaar verlengd, maar daar kwam een leuke invulling bij. Frans Vincenten, werkzaam bij Van der Helm, krijgt de verantwoording voor het schoonhouden van het bedrijventerrein. Speciaal daarvoor werd een felgroene bakfiets aangeschaft waarop hij duidelijk zichtbaar en herkenbaar present is op het bedrijventerrein. Zwerfvuil gaat mee met als gevolg dat alle straten van het terrein netjes blijven. Op het bedrijventerrein zijn inmiddels 230 grote en kleinere ondernemingen gevestigd.

Oudeland

Wethouder Simon Fortuyn was eveneens present tijdens dit mooie moment van ondertekening en overdracht van de bakfiets. Het bestuur van het Parkmanagement nam die gelegenheid te baat om enkele zaken op tafel te leggen. “We zijn blij met deze verlenging, want het ziet er hier goed uit, we werken met korte lijnen en degene die het terrein onderhoudt zit lekker dicht bij. Maar daarmee kunnen we niet op onze lauweren gaan rusten. Want we willen graag weer het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) hier invoeren. Bovendien willen we ons inzetten om Openbaar Vervoer te krijgen. Niet alleen hoognodig voor Oudeland om iedereen die hier werkt de gelegenheid te bieden met het openbaar vervoer te komen (want parkeren wordt ook hier anders steeds moeilijker), maar ook voor de omliggende gebieden met daarin een school, nog een bedrijventerrein en steeds meer woningen.” De wethouder noteerde en hoopte ook na de verkiezingen zijn notities nog ter hand te kunnen nemen en er werk van te maken.

Check Also

Concert at The Park krijgt tweede editie

Lansingerland - Na het grote succes van de eerste editie van Concert at The Park is besloten in 2019 weer een Concert at The Park te presenteren en wel op zaterdag 16 maart 2019. De line up is inmiddels bekend. Jan Smit, Glennis Grace, Coen en Sander (Radio 538), Django Wagner, Het Feestteam en dj Maurice zullen van de partij zijn en er samen met de bezoekers een groots feest van maken op het evenemententerrein (naast De Windas) in het Annie M.G. Schmidtpark.

Geef een reactie