zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Paul & Paul; dé specialist in kozijnen, zonwering en overkappingen

Paul & Paul; dé specialist in kozijnen, zonwering en overkappingen

Paul & Paul; dé specialist in kozijnen, zonwering en overkappingen

Met aan het roer de broers Joop en Arie Paul is Paul & Paul Kozijnen en Zonwering uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Het bedrijf, gevestigd op bedrijventerrein Weg en Land te Bergschenhoek, levert een zeer uitgebreid assortiment kozijnen, zonwering en overkappingen. voor particulieren, maar ook voor bedrijven en aannemers. Door dit totaalaanbod kan Paul & Paul nagenoeg alle wensen realiseren.

Paul & Paul heeft een showroom, kantoor en opslag in één pand aan Weg en Bos 107. Onlangs is het pand van de buren erbij gevoegd en de ruimte daarmee verdubbeld. Met meer kantoorruimte, een grote kantine voor de medewerkers en meer opslagruimte. Paul & Paul heeft ook een fraaie zaak in Krimpen aan den IJssel. “We kregen hier in Bergschenhoek veel klanten uit die regio en daarom besloten we naar de klant toe te gaan.”

Leveren en monteren

Zes dagen per week staat de deur open om belangstellenden te ontvangen en kennis te laten maken met de uitgebreide collectie en de vele mogelijkheden. “We leveren en monteren zonwering, overkappingen en kozijnen; het hele jaar door. Bijzonder populair zijn op dit moment de overkappingen met textiele daken en met aluminium lamellen die zowel open als dicht kunnen staan, afhankelijk van het weer. Het is bovendien mogelijk ook de zijkanten sluitend te maken met doek, glas of met een schuifwand. Zo krijg je er een extra ruimte bij aan het huis; zomer en winter te gebruiken!”

Leuke aanbiedingen

Ook al lijkt lente en zomer nog ver weg, toch lijkt dit bij uitstek de geschikte tijd om je te gaan oriënteren op zonwering. Er komen al weer heel wat belangstellenden in de showroom een kijkje nemen naar de vele mogelijkheden. Paul & Paul maakt het kijken en keuren nog aantrekkelijker door 10% korting te bieden op alle kozijnen, schuifpuien en voordeuren van Profel. Daar blijft het echter niet bij; de klant die een knikarmscherm van Brustor of Sunmaster koopt krijgt daar gratis een elektrische motor en afstandsbediening van Somfy bij. Die korting kan oplopen tot wel 500 euro.

Op maat

Alles wat Paul & Paul levert wordt eerst ingemeten en vervolgens op maat gemaakt en geleverd. “Zodat niet alleen wij, maar ook onze klanten tevreden zijn met zowel de keuze als het resultaat en daar nog lang plezier van hebben, het hele jaar door. Voor vakkundig advies en inspiratie nodigen we graag iedereen uit in onze showroom. Ook komen wij op afspraak en vrijblijvend bij u thuis langs voor deskundig advies op maat.”

Check Also

Gratis vuurwerkshow in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Op vrijdag 14 december geven vuurwerkberkel.nl, vuurwerkshopbergschenhoek.nl en vuurwerkshop7kamp.nl een spectaculaire gratis vuurwerkshow. Iedereen is uitgenodigd te komen kijken en genieten. De vuurwerkshow start om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 20.15 uur. De locatie van de vuurwerkshow is tussen de Archimedesstraat en Edisonstraat in Berkel en Rodenrijs.

Geef een reactie