dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Advertorial » De Theeroos in andere handen

De Theeroos in andere handen

De Theeroos in andere handen

Sinds begin dit jaar kent De Theeroos in de Dorpsstraat van Bleiswijk drie nieuwe gezichten die er de scepter zwaaien: Yvonne Pontier, Els Breugem en Monique Hijzen vielen voor de charme van de sfeervolle lunchroom. Zij houden vast aan het oude en vertrouwde concept ervan, maar geven hier wel hun eigen draai aan. Zo is er een vernieuwde inrichting, een nieuwe menukaart en een nieuwe website.

Twee jaar geleden gingen Els en Monique van start met een brocante winkel in De Werkplaats, grenzend aan De Theeroos. Toen de eigenaar hen eind vorig jaar kwam vertellen dat hij De Theeroos ging verlaten en tevens vroeg of het niets voor hen was waren ze al snel ‘verkocht’.
Niet alleen Lansingerlanders, maar ook opvallend veel gasten uit andere landen die hier zaken doen of op familiebezoek zijn komen kennismaken met de warme nostalgische huiskamersfeer van De Theeroos. “Het is boven verwachting druk,” zo hebben ze ervaren. De gasten komen genieten van een lekkere kop koffie of thee met daarbij een ruime keuze uit zelf gebakken lekkernijen. “We presenteren een heerlijke lunch, soep van de dag, lunchpakketten voor zowel particulieren als bedrijven en niet te vergeten de heerlijke high tea en high wine (die beide vooraf gereserveerd moeten worden). Wat kan maken we allemaal zelf en we boffen dat we bovendien uitstekende collega’s als buren hebben die versproducten aan ons leveren.”

Eerste etage en terras

Zijn de tafeltjes beneden allemaal bezet, dan kan ook genoten worden van de sfeer op de eerste etage (die nog steeds iedereen verrast). Zowel boven als beneden wordt regelmatig geboekt voor feestjes. En wordt het mooi weer, dan wacht het terras achter en naast De Theeroos; samen goed voor een twintigtal bezoekers.
De Theeroos is, evenals de brocantezaak, geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Check Also

Tweede prijsuitreiking kassabonnenactie

Tweede prijsuitreiking kassabonnenactie Berkel en Rodenrijs – Na de eerste uitreiking rond de jaarwisseling was …

Geef een reactie