maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Advertorial » Veel belangstelling voor bedrijfskavels Leeuwenhoekweg

Veel belangstelling voor bedrijfskavels Leeuwenhoekweg

Veel belangstelling voor bedrijfskavels Leeuwenhoekweg

Bergschenhoek – Op woensdag 28 februari ondertekenden wethouder Abee van Economische Zaken en David van Duijn van import- en distributiebedrijf Mafico, het koopcontract voor een bedrijfskavel op Bedrijventerrein Leeuwenhoekweg In Bergschenhoek.

Wethouder Abee: “De bedrijfskavels aan de Leeuwenhoekweg voorzien duidelijk in een behoefte bij onze lokale ondernemers. Alleen al het afgelopen jaar hebben we zeven kavels verkocht op Bedrijventerrein Leeuwenhoekweg met een totale oppervlakte van meer dan 23.000 vierkante meter.”
Mafico koopt een kavel van 1.800 vierkante meter en gaat daar zelf een bedrijfspand realiseren. Voorheen huurde het bedrijf een pand op Weg en Bos, eveneens in Bergschenhoek.
Mafico is een import- en distributiebedrijf in audio – en video gerelateerde apparatuur met meer dan 30 jaar ervaring in de muziek- en foto-videobranche. Op dit moment werken er ongeveer twaalf personen bij Mafico. Het gaat hierbij om jonge doch ervaren, gepassioneerde gitaristen, drummers, cinematografen, fotografen en studio/audio engineers. Eigenaar David van Duijn over de keuze voor nieuwbouw op Leeuwenhoekweg: “We hebben de afgelopen vijf jaar een gigantische groei doorgemaakt van gemiddeld meer dan 20% per jaar en een verdubbeling in de afgelopen drie jaar. We wilden graag met ons bedrijf in Lansingerland en in Bergschenhoek blijven. Het is voor ons een ideale plek, dichtbij Hillegersberg fantastisch ontsloten en goed aan te rijden. De nieuwbouw van ons eigen bedrijf is echt een mijlpaal in mijn leven.”

Informatie over bedrijventerreinen

Voor meer informatie over dit terrein en andere bedrijventerreinen in Lansingerland kan contact worden opgenomen met een van de gemeentelijke accountmanagers: Edwin Klop, tel. 06 33718684 of Jennifer Verheij, tel. 06 21448456. Kijk voor alle bedrijfskavels in Lansingerland op http://www.bedrijventerreinen-lansingerland.nl/

Check Also

The most wonderful time of the year

Kerst staat dit jaar voor glitter. Die glitters mogen alle kleuren zijn; goud, zilver, roze, paars en groen. Je mag lekker uitpakken en gezellig de kerst vieren in een outfit waar je je helemaal fijn in voelt.

Geef een reactie