dinsdag 25 september 2018 | week 39
Home » Algemeen » Bibliotheek Oostland meet klanttevredenheid

Bibliotheek Oostland meet klanttevredenheid

Lansingerland – Vanaf 1 maart 2018 wordt er een klanttevredenheidsonderzoek gehouden in de vestigingen Pijnacker en Berkel en Rodenrijs van Bibliotheek Oostland. De bibliotheek wil graag de mening van haar lezers weten over haar dienstverlening. Ook is ze benieuwd of de aanpassingen die zijn ingevoerd naar aanleiding van het vorige klanttevredenheidsonderzoek in 2015 effect hebben op de beleving van de bibliotheek. Onderzoeksbureau Appinion heeft in de beide vestigingen informatiezuilen geplaatst waarop de enquête digitaal kan worden ingevuld.
Omdat de bibliotheek veel waarde hecht aan de mening van haar klanten, ontvangt iedereen die deze enquête invult een mooie duurzame bibliotheektas. Wie bij de enquête zijn of haar mailadres invult, maakt kans op een jaar lidmaatschap van de bibliotheek. Openingstijden en adressen zijn te vinden op de website www.bibliotheekoostland.nl.

Check Also

Rotta Kapoentjes gaan weer starten

Bergschenhoek - Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu? Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.