zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek – Op donderdag 8 maart wordt er oud papier opgehaald door de scholen in Bergschenhoek. De papierkliko graag voor 18.45 uur op de inzamelplaatsen zetten. De opbrengst is bestemd voor de scholen. Zij hopen op een mooie opbrengst!

Lenteconcert Concordia

Bergschenhoek – Op zaterdag 10 maart wordt het gemeentehuis van Lansingerland voor de vijfde keer omgetoverd worden tot een cultureel podium waarop Muziekvereniging Concordia Bergschenhoek haar jaarlijkse Lenteconcert geeft. Het thema is stedentrip. Medewerking wordt verleend door vocalist Baer Traa en de dansers van Meyer et Fils. De Melody Percussion Band, onder leiding van Laura Trompetter, bijt het spits af. Na de pauze volgt het fanfare orkest, onder leiding van Arie Stolk. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Kaarten à € 9,25 zijn aan de deur verkrijgbaar.

Open Tafel in Ontmoet!

Bergschenhoek – Niet altijd zin om alleen te eten? Kom dan naar de gezellige Open Tafel in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Elke tweede en vierde donderdag van de maand van 12.15 tot 13.30 uur. Het menu voor 8 maart is: heldere champignonsoep, hachee, stamppot rode kool met vleesjus en als dessert vanillevla. De kosten bedragen € 7,50. Inlichtingen en aanmelding: Welzijn Lansingerland, tel. 010-5225545 of via info@swsl.nl. Informatie: www.welzijnlansingerland.nl.

Meespelen in musical Esther

Bergschenhoek – Kinderen van de basisschool kunnen op zaterdag 17 maart meedoen aan de musical Esther, georganiseerd door De Vliegende Speeldoos. De uitvoering duurt ongeveer anderhalf uur en begint ’s middags om 16.00 uur in het Baken, Anthonie van Dijcklaan 1 te Bergschenhoek. Deelname kost € 5,-. Kinderen vanaf groep 3 van de basisschool repeteren vanaf 10.30 uur met aansluitend een lunch in de kerk. Rond 13.00 uur begint het oefenen voor de kinderen uit groep 1 en 2. Aanmelden kan tot 10 maart door een mail te sturen naar Jaap Sluiter: sluiterjaap@gmail.com. Kijk ook eens op de Facebookpagina van De Vliegende Speeldoos.

Connect voor jongeren

Bergschenhoek – Op zaterdagavond 17 maart is de tweede avond van het nieuwe Lansingerlandse concept Connect. Zoals de naam al zegt, gaat het om ontmoeten en in het bijzonder Lansingerlandse jongeren vanaf 16 jaar uit verschillende kerken. Uiteraard zijn ook jongeren die niet naar de kerk gaan van harte welkom. Tijdens deze avonden staan het connecten met God en het connecten met elkaar centraal. De avond wordt gevuld met zingen, praten, bidden en gezelligheid en dit allemaal in een informele sfeer. De avonden vinden elke keer op een andere locatie plaats om zo elkaars kerken van binnen te zien en te beleven. De volgende avond is in de St. Willibrordkerk, Smitshoek 120 te Bergschenhoek. De inloop is om 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Info: bel of app Marjan Koen, tel. 06 – 47183922.

Check Also

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Kerstbomenverkoop de Kievit Berkel en Rodenrijs – Vanaf 1 december zijn er weer kerstbomen te …

Geef een reactie