maandag 17 december 2018 | week 51
Home » Algemeen » Spreekuur Samen Doen in De Stander

Spreekuur Samen Doen in De Stander

Lansingerland – Jeugd Cultuur Fonds, Jeugd Sport Fonds, Stichting Leergeld, Welzijn Lansingerland, Bibliotheek/Taalhuis, MEE en Kwadraad Maatschappelijk Werk hebben hun krachten gebundeld in een gezamenlijk inloopspreekuur voor allerlei praktische vragen over onder andere hulp bij invullen van formulieren en fondsaanvragen. Maar ook is er tijdens het spreekuur ruimte om iets verder te kijken naar waarom het invullen van formulieren en fondsaanvragen niet lukt.
Samen met de bezoeker wordt gekeken naar wat nog meer mogelijk is richting de toekomst naast de vraag om hulp bij het invullen van formulieren en fondsaanvragen. Spelen er bijvoorbeeld relatieproblemen, opvoedproblemen, schuldenproblematiek, niet goed meer kunnen denken omdat er zoveel zorgen zijn etc. Dit gebeurt in samenwerking met vrijwilligers en professionals. Door de korte lijnen met verschillende organisaties kan er direct een afspraak worden ingepland met de organisatie waarbij de vraag het meest op z’n plaats is.
Het spreekuur Samen Doen is iedere donderdag van 09.00 tot 11.00 uur in De Stander, Wilhelminastraat 1 in Bergschenhoek.

Check Also

Bergschenhoek Proeft Kerst!

Bergschenhoek - Zaterdag 15 december verandert de Kruin tussen 10.00 en 16.00 uur in een kerstbomenbos met gezellige huisjes waar het winkelend publiek iets kan eten en drinken. Kinderen kunnen genieten van leuke kerstactiviteiten, zowel in het winkelcentrum als in de Kersthoeck.

Geef een reactie