vrijdag 23 maart 2018 | week 12
Home » Algemeen » ’t Vierkantje wint Gouden Tapknop

’t Vierkantje wint Gouden Tapknop

’t Vierkantje wint Gouden Tapknop

Berkel en Rodenrijs – Bar Café ’t Vierkantje heeft de jaarlijkse Gouden Tapknop gewonnen en mag zich de beste horecazaak van 2017 uit de regio Zuid-Holland Zuid noemen. De Gouden Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van Heineken Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling.

Marja Vonk, eigenaar van ’t Vierkantje, nam de prijs in ontvangst. Ze is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor ’t Vierkantje. “Fantastisch dat we hebben gewonnen! Ik ben super trots op het personeel en op ons team. We houden elkaar elke dag scherp, want het is voor ons onwijs belangrijk dat er een goed getapt biertje voor de klant klaar staat!”
De uitreiking van de Gouden Tapknop is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heinieken Nederland. Erik van Krimpen, accountmanager van Zuid-Holland Zuid: “Dat ’t Vierkantje wederom bovenaan is geëindigd, is geen toeval. Ze behalen ieder jaar hoge scores in het Goed Getapt programma en hierdoor zijn ze nog meer gemotiveerd geraakt om zichzelf ieder jaar te verbeteren. Met verve de welverdiende winnaar!”

Check Also

Cultuurbus bezoekt Hermitage

Lansingerland – De werkgroep Lansingerland – Cultuurbus SWSL organiseert voor 55-plussers op woensdag 12 april …