zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Politieberichten » Paarden op politiebureau

Paarden op politiebureau

Berkel en Rodenrijs – Woensdag 21 februari acteerde het politiebureau aan de Raadhuislaan als paardenopvangcentrum.
Agenten hadden op de Burgemeester Hendrixstraat twee loslopende Shetland pony’s aangetroffen zonder tuigen. Met hulp van sleepkabels en een dreglijn zijn de dieren naar de binnenplaats van het bureau gebracht.
Hier kon een chip worden uitgelezen. Bij verder onderzoek bleken de paarden thuis te horen bij een bewoner aan de Markermeerstraat die ze vervolgens met een paardentrailer naar hun stal heeft teruggebracht.

Check Also

Popnagelactie is succes

Bleiswijk – De popnagelactie van gemeente, politie en de meewerkende bedrijven op zaterdag 29 september …

Geef een reactie