dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Nieuws » Warme muts niet overbodig tijdens winterbarbecue

Warme muts niet overbodig tijdens winterbarbecue

Warme muts niet overbodig tijdens winterbarbecue

Bergschenhoek – De organisatoren van de op woensdag 21 februari gehouden winterbarbecue van Ondernemend Lansingerland bij Outdoor Valley hadden een vooruitziende blik. Ze nodigden alle gasten uit een originele muts op hun hoofd te zetten en dat bleek een schot in de roos; het was flink koud en dat maakte degenen die ‘helaas’ die muts vergeten waren toch wel ietwat jaloers.

Trees Borkus-Henskens

“Na het onlangs gehouden politiek café is nu ook een ontspannen avond op z’n plaats. Maar toch een avond met een activiteit en natuurlijk de mogelijkheid volop te netwerken met elkaar,” heette voorzitter Jan Houweling iedereen welkom. Er bleek eerst sportief gewerkt te moeten worden voor de barbecue aanging en voor het eerste biertje en wijntje geschonken mocht worden. Iedereen kon een poging wagen zowel met een buks als een pijl en boog de roos te raken en dat ging sommigen goed af, al protesteerden er ook vingers en tenen vanwege die kou.
De barbecue werd een succes waar iedereen van genoot. Roel bleek de leukste muts op z’n hoofd gezet te hebben. Jeroen hanteerde de buks als beste en Odin de boog. Zij verdienden hiermee de eeuwige roem en een Valleytrofee.
Op 15 maart is de volgende bijeenkomst, op 20 maart gevolgd door een ‘nieuwe leden’ lunch.

Check Also

“Lansingerland doet veel voor ouderen”

Lansingerland - Als het aan Ton Dekker ligt worden de activiteiten voor de doelgroep 50+ in Lansingerland bruisend en gevarieerd. Ton, net in dienst bij Welzijn Lansingerland, is sinds juni coördinator activiteiten en heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. Zelf behoort hij als 65-jarige tot de senioren, maar is niet van plan achter de spreekwoordelijke geraniums te gaan zitten.