zondag 20 mei 2018 | week 20
Home » Nieuws » Warme muts niet overbodig tijdens winterbarbecue

Warme muts niet overbodig tijdens winterbarbecue

Warme muts niet overbodig tijdens winterbarbecue

Bergschenhoek – De organisatoren van de op woensdag 21 februari gehouden winterbarbecue van Ondernemend Lansingerland bij Outdoor Valley hadden een vooruitziende blik. Ze nodigden alle gasten uit een originele muts op hun hoofd te zetten en dat bleek een schot in de roos; het was flink koud en dat maakte degenen die ‘helaas’ die muts vergeten waren toch wel ietwat jaloers.

Trees Borkus-Henskens

“Na het onlangs gehouden politiek café is nu ook een ontspannen avond op z’n plaats. Maar toch een avond met een activiteit en natuurlijk de mogelijkheid volop te netwerken met elkaar,” heette voorzitter Jan Houweling iedereen welkom. Er bleek eerst sportief gewerkt te moeten worden voor de barbecue aanging en voor het eerste biertje en wijntje geschonken mocht worden. Iedereen kon een poging wagen zowel met een buks als een pijl en boog de roos te raken en dat ging sommigen goed af, al protesteerden er ook vingers en tenen vanwege die kou.
De barbecue werd een succes waar iedereen van genoot. Roel bleek de leukste muts op z’n hoofd gezet te hebben. Jeroen hanteerde de buks als beste en Odin de boog. Zij verdienden hiermee de eeuwige roem en een Valleytrofee.
Op 15 maart is de volgende bijeenkomst, op 20 maart gevolgd door een ‘nieuwe leden’ lunch.

Check Also

Lezersactie Happen en Stappen: maak kans op gratis diner

Berkel en Rodenrijs - Win een 4-gangendiner inclusief vijf drankjes voor Happen en Stappen Berkel en Rodenrijs, ter waarde van € 59,50. Doe mee en geniet van dit luxe diner waarbij u tussendoor lekker wandelt in het gezellige centrum van Berkel. Iedereen kan meedoen aan deze actie, ook wanneer u zich al heeft aangemeld!