dinsdag 20 maart 2018 | week 12
Home » fbpost » Getuigen gezocht voor beroving

Getuigen gezocht voor beroving

Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 26 februari is een 20-jarige jongeman slachtoffer geworden van een beroving. Het slachtoffer liep omstreeks 23.50 uur vanaf de Oostersingel naar het Huygensplantsoen toen er twee mannen op hem afliepen, die hem vastpakten en er na een korte worsteling vandoor gingen met zijn jas, muts en sjaal. Dader 1 is een man van omstreeks 20 jaar oud, lengte 1.80 meter, blank of licht getint, zwart haar, baardje, donker gekleed. Dader 2 is een man van eveneens ongeveer 20 jaar, licht getint, ongeveer 1.80 meter lang, gekleed in een ‘Canada Goose’ jas. De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets hebben gezien. Misschien zijn er mensen die de daders omstreeks 23.50 uur in de omgeving hebben gezien. De twee renden na het incident weg in de richting van de Huijgenslaan. Iedereen met informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Check Also

De VVD bezoekt woonzorglocatie Laurens De Tuinen

Bleiswijk - Erik Kampinga en Edwin Vervaet van de VVD brachten onlangs een bezoek aan woonzorglocatie Laurens de Tuinen. Ze spraken met Rineke Grootendorst, teamleider Zorg en Welzijn, Sjaan Waterreus, vrijwilligster van het eerste uur en bewoner mevrouw Scheers. Beide kandidaat-raadsleden werden hartelijk ontvangen met koffie en al snel was men met elkaar in gesprek.