zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » fbpost » Getuigen gezocht voor beroving

Getuigen gezocht voor beroving

Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 26 februari is een 20-jarige jongeman slachtoffer geworden van een beroving. Het slachtoffer liep omstreeks 23.50 uur vanaf de Oostersingel naar het Huygensplantsoen toen er twee mannen op hem afliepen, die hem vastpakten en er na een korte worsteling vandoor gingen met zijn jas, muts en sjaal. Dader 1 is een man van omstreeks 20 jaar oud, lengte 1.80 meter, blank of licht getint, zwart haar, baardje, donker gekleed. Dader 2 is een man van eveneens ongeveer 20 jaar, licht getint, ongeveer 1.80 meter lang, gekleed in een ‘Canada Goose’ jas. De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets hebben gezien. Misschien zijn er mensen die de daders omstreeks 23.50 uur in de omgeving hebben gezien. De twee renden na het incident weg in de richting van de Huijgenslaan. Iedereen met informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Check Also

Samen aan tafel

Lansingerland - Kwadraad Maatschappelijk Werk, Doel Delfland (onderdeel van GGZ Delfland) en Bibliotheek Oostland zijn van start gegaan met het organiseren van etentjes in de wijk. Bedoeld voor iedereen in de wijk die gezelligheid zoekt of meer contact met anderen in de wijk wil hebben.