woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Sport » Uitslagen Schaatsvereniging Lansingerland

Uitslagen Schaatsvereniging Lansingerland

Bleiswijk – Op zondagochtend 11 februari reden de junioren C van Schaatsvereniging Lansingerland een 1000 meter. Een paar uurtjes later zette Sven Kramer een toptijd neer op de 5000 meter, die hem Olympisch goud opleverde, maar onze toppers kunnen er ook wat van! Allemaal waren ze nog nooit zo snel geweest! De uitslag: Krista Geluk: 1:48.65 (PR); Marlou van Winden: 1:43.57 (PR); Janique Scholte: 1:42.30 (PR); Cas Brouwer: 1:38.73 (PR); Ard Ammerlaan: 1:36.01 (PR).

Check Also

TOGB 1 speelt tafeltennisfinale NTTB beker

Berkel en Rodenrijs - Zondag 9 december werden bij tafeltennisvereniging De Kruiskamp in Den Bosch de halve finales van de NTTB beker gespeeld. Ronald Vijverberg, Milo de Boer en Leroy Heemskerk van ttv TOGB werden gekoppeld aan het sterke Red Stars Stars en in de andere halve finale speelden Sittard en Taverzo tegen elkaar.

Geef een reactie