dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Advertorial » Reading for you geeft verdieping

Reading for you geeft verdieping

Reading for you geeft verdieping

Berkel en Rodenrijs – Als kind had Suzan Harriët al visioenen en dromen, maar daar werd verder geen aandacht aan besteed. Het was echter zo sterk dat zij zich er in ging verdiepen.

Suzan volgde een 3-jarige opleiding, waarna ze in Engeland terecht kwam waar paranormale gaven worden erkend en waar je ook een vervolgopleiding kunt volgen met gelijkgestemden. “Een feest van herkenning; alles viel op z’n plaats en het voelde als ‘thuiskomen’,” zegt ze zelf over deze periode. Jaarlijks reist ze naar Engeland om daar een week intern te verblijven. “Je moet je blijven ontwikkelen. Daarom mediteer ik veel. Op deze manier kan ik de informatie steeds beter ontvangen.”

Consult

Inmiddels heeft Suzan een eigen praktijk in Berkel en Rodenrijs: Reading for you.
“Tijdens een consult hoef ik alleen maar te weten waarvoor je komt. Verder hoef je niks te zeggen. Het kan zijn om een verlies te verwerken, voor persoonlijke ontwikkeling, je werk, je relatie, iets waar je steeds tegenaan loopt, maar ook om in contact te komen met een overledene. Ook vertel ik de grote lijnen van je leven. Wat je bent tegengekomen, wat je hebt meegemaakt en wat voor impact ze op jou hebben gehad. Ik houd een spiegel voor. Je gaat jezelf beter begrijpen en accepteren. Dat is zó mooi! Ik vertel wat ik zie, voel en weet. Zo kan ik ook in contact komen met een overledene. Omdat mensen bij leven niet alles (kunnen) zeggen, zijn er soms onafgemaakte gesprekken. Deze kunnen worden goedgemaakt en zo valt alles op zijn plaats. Karaktereigenschappen, herinneringen en andere specifieke dingen over de persoon worden verteld, zodat je zeker weet dat het over diegene gaat.”

Eenmalig

In principe kom je één keer op consult en als je wilt kun je altijd nog een keer terug komen. Met de spiegel die je wordt voorgehouden kun je een hele tijd vooruit. “Het is steeds weer zo mooi om te ervaren: als je verdieping wilt, op een andere manier naar jezelf wilt kijken of weer blij wilt zijn met jezelf. Ik zie al snel waar het wringt. Een consult is vaak emotioneel, maar het is niet zwaar en alles blijft hier binnenskamers. Ik ben steeds weer benieuwd wat ik iemand kan brengen.”

Afspraak

Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op de site www.readingforyou.nl en een afspraak maken via tel. 06 26967312. Op https://www.facebook.com/suzanharrietmedium/ staan inspiratiestukjes en mooie ervaringen.

Check Also

Tweede prijsuitreiking kassabonnenactie

Tweede prijsuitreiking kassabonnenactie Berkel en Rodenrijs – Na de eerste uitreiking rond de jaarwisseling was …

Geef een reactie