woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Nieuws » Vrolijk kindercarnaval met gekozen jeugdraad

Vrolijk kindercarnaval met gekozen jeugdraad

Vrolijk kindercarnaval met gekozen jeugdraad

Bleiswijk – De kantine van Soccer Boys was zaterdagmiddag 10 februari het domein van de hossende en feestvierende carnavalsgangers. Hele families kwamen verkleed en wel op bezoek en liepen al snel de polonaise mee.

Trees Borkus-Henskens

Prinsesjes, batman, ridders, allemaal verschillende dieren, een brandweerman en een clown; de kinderen zagen er onherkenbaar uit, maar ook vaders, moeders, opa’s en oma’s waren verkleed van de partij op het gratis toegankelijke feest. Prins Arjanus en Prinses Ley waren present, samen met de Raad van Elf. Zij kregen die middag de moeilijke taak om een jeugdraad te kiezen uit alle aanwezige feestvierders. Dat lukte aardig en halverwege de middag konden de leden van die raad bekend worden gemaakt. Zaterdagavond volgde het groot carnaval bij Soccer Boys en maandagmiddag was het de beurt aan de senioren om in De Leeuwerik het carnavalsfeest te vieren. Dinsdagavond was het echter gedaan met de pret; toen mocht de sleutel van het Rijk der Otterrotters weer worden ingeleverd door prins en prinses.

Check Also

TOGB maakt van SVV een legpuzzel

Berkel en Rodenrijs - Is het de kracht van TOGB zelf of de onkunde van de tegenstanders in de tweede klasse D. Eigenlijk is het antwoord snel gevonden. Als je na tien competitiewedstrijden als ongeslagen koploper door het leven gaat is het niet alleen geluk of onkunde bij andere ploegen. De 4-0 overwinning op het bezoekende SVV sprak andermaal boekdelen over de dadendrang van de Berkelse formatie. Dit mede ingegeven door het feit, dat de uitslag veel groter had kunnen zijn.

Geef een reactie