donderdag 19 april 2018 | week 16
Home » Nieuws » Vrolijk kindercarnaval met gekozen jeugdraad

Vrolijk kindercarnaval met gekozen jeugdraad

Vrolijk kindercarnaval met gekozen jeugdraad

Bleiswijk – De kantine van Soccer Boys was zaterdagmiddag 10 februari het domein van de hossende en feestvierende carnavalsgangers. Hele families kwamen verkleed en wel op bezoek en liepen al snel de polonaise mee.

Trees Borkus-Henskens

Prinsesjes, batman, ridders, allemaal verschillende dieren, een brandweerman en een clown; de kinderen zagen er onherkenbaar uit, maar ook vaders, moeders, opa’s en oma’s waren verkleed van de partij op het gratis toegankelijke feest. Prins Arjanus en Prinses Ley waren present, samen met de Raad van Elf. Zij kregen die middag de moeilijke taak om een jeugdraad te kiezen uit alle aanwezige feestvierders. Dat lukte aardig en halverwege de middag konden de leden van die raad bekend worden gemaakt. Zaterdagavond volgde het groot carnaval bij Soccer Boys en maandagmiddag was het de beurt aan de senioren om in De Leeuwerik het carnavalsfeest te vieren. Dinsdagavond was het echter gedaan met de pret; toen mocht de sleutel van het Rijk der Otterrotters weer worden ingeleverd door prins en prinses.

Check Also

Geslaagd woonevent Lansingerland

Lansingerland - afgelopen weekend werd voor de 5e keer het woonevent Lansingerland georganiseerd. Net als voorgaande jaren hebben Houweling Architecten, DIVA makelaars/Young4Styling, Van der Linde Interieur en Wooning Badkamers & Keukens samen de organisatie opgepakt van het woonevent. De organisatie kijkt terug op twee geslaagde dagen.