zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Algemeen » Victor Veilig winnen via VVD

Victor Veilig winnen via VVD

Lansingerland – Kunnen de kinderen in de straat niet veilig buiten spelen? Daar kunnen bewoners samen met de VVD iets aan doen. De VVD Lansingerland organiseert in samenwerking met Intertoys Berkel en Rodenrijs een winactie. Wie meedoet, maakt kans op één van de drie Victor Veilig poppen die op straat geplaatst kunnen worden om gemotoriseerd verkeer te attenderen op spelende kinderen. Ieder kind, iedere ouder, school of BSO kan deelnemen.
Nathalie van Bakel, Marloes Draak en Conny Hermans, de nummers 3, 7 en 11 op de kandidatenlijst van de VVD Lansingerland, vertellen: “Onze kinderen spelen vaak buiten en geregeld zien we onveilige situaties ontstaan door auto’s en scooters die hard langs rijden. Met deze actie gaan we iets doen aan het probleem van te hard rijden binnen de bebouwde kom. Met de Victor Veilig poppen kunnen kinderen in elk geval op drie plekken veiliger spelen.”
Meedoen kan door een foto of filmpje te plaatsen onder het facebookbericht van VVD Lansingerland. Uit de inzending moet blijken waarom de straat, BSO of school een Victor Veilig goed kan gebruiken. De uiterste inzenddatum is zondag 4 maart. Voor elke dorpskern is er een pop te winnen. Op woensdag 7 maart brengt een aantal VVD kandidaten Victor Veilig langs bij de dorpsgenoten met de leukste inzendingen.

Check Also

Auteur Simone Hartman in bibliotheek

Auteur Simone Hartman in bibliotheek Berkel en Rodenrijs – Op woensdag 6 februari geeft Simone …

Geef een reactie