zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Algemeen » Collectanten gevraagd voor Amnesty

Collectanten gevraagd voor Amnesty

Lansingerland – Amnesty International houdt dit jaar voor de zestiende keer een landelijke collecte. Van 12 tot en met 17 maart gaan in heel Nederland duizenden vrijwilligers de straat op. Amnesty International is een onafhankelijke wereldwijde beweging die zich inzet voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. In alle drie de dorpskernen wordt gezocht naar collectanten. In Berkel en Rodenrijs zal voor een deel met een nieuwe collectebus gecollecteerd worden; hiermee kan ook met een pas geld gedoneerd worden. Amnesty hoopt dat ook dit jaar veel vrijwilligers meedoen en blijk geven van hun streven naar gelijke rechten wereldwijd door te collecteren.
Belangstellenden kunnen aangeven in welke wijk en hoeveel uur ze willen lopen. Voor Berkel en Rodenrijs en voor Bergschenhoek kunnen collectanten zich opgeven bij Marja Breugem via 010 – 521 8691 of via www.amnesty.nl/collecte. Voor Bleiswijk kunnen collectanten terecht bij Maria van Dijk via mariavandijk@xs4all.nl of door even te bellen met 06 – 401 835 52.

Check Also

De Leerweg adviseert en begeleidt

Bergschenhoek - De Leerweg is een onderwijsadvies- en begeleidingsdienst die scholen adviseert, ouders helpt en leerlingen begeleidt.

Geef een reactie