maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Wik – V2B: 2 -3

Wik – V2B: 2 -3

Dordrecht/Bergschenhoek – Afgelopen zaterdag wonnen de heren van V2B de halve finale van het bekertoernooi regio Zuid Zuid-West. Doordat het herenteam drie derde divisie teams had uitgeschakeld, waren ieders verwachtingen al overtroffen. Nu stond de vierde tegenstander WIK uit Dordrecht als tegenstander op het veld, een team uit de derde divisie en toch was er voldoende vertrouwen bij V2B om te stunten! Voor de eerste set werd geknokt door WIK: 25-21. V2B ging in de tweede set direct razend uit startblokken. Er werd enorm sterk verdedigd, er werd aangemoedigd en geschreeuwd door het meegereisde publiek. De sfeer was perfect voor een halve finale bekerstunt. De tweede set werd ruim binnengehaald met klinkende cijfers, 25-12. De gevreesde derde set startte onder oorverdovend kabaal en ook de hier werden de laatste belangrijke punten binnengesleept om de winst te mogen vieren. Op 12 mei wordt de finale van de beker gespeeld.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie