woensdag 21 februari 2018 | week 08
Home » Sport » Wik – V2B: 2 -3

Wik – V2B: 2 -3

Dordrecht/Bergschenhoek – Afgelopen zaterdag wonnen de heren van V2B de halve finale van het bekertoernooi regio Zuid Zuid-West. Doordat het herenteam drie derde divisie teams had uitgeschakeld, waren ieders verwachtingen al overtroffen. Nu stond de vierde tegenstander WIK uit Dordrecht als tegenstander op het veld, een team uit de derde divisie en toch was er voldoende vertrouwen bij V2B om te stunten! Voor de eerste set werd geknokt door WIK: 25-21. V2B ging in de tweede set direct razend uit startblokken. Er werd enorm sterk verdedigd, er werd aangemoedigd en geschreeuwd door het meegereisde publiek. De sfeer was perfect voor een halve finale bekerstunt. De tweede set werd ruim binnengehaald met klinkende cijfers, 25-12. De gevreesde derde set startte onder oorverdovend kabaal en ook de hier werden de laatste belangrijke punten binnengesleept om de winst te mogen vieren. Op 12 mei wordt de finale van de beker gespeeld.

Check Also

Voetbal Soccer Boys-Van Nispen: 3-0

Bleiswijk – Voor de Bleiswijkse voetballers lijkt het dit seizoen niet meer mis te kunnen …