zondag 21 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Running2B begint een startersgroep

Running2B begint een startersgroep

Bergschenhoek – Op zaterdag 17 maart begint de negende startersgroep bij Running2B, voorheen de Doto loopgroep. Running2B is aangesloten bij de Atletiekunie en looptrainer Lex Koudstaal neemt deze nieuwe startersgroep onder zijn hoede. Voor de beginnende hardlopers bestaat bij Running2B de mogelijkheid om kleinschalig en professioneel in vijftien weken te trainen van 0 naar 5 kilometer. Deelnemers lopen elke zaterdag met een groep in een prachtige omgeving vanuit startpunt Boerderij ‘Het Lansingerland’ aan de Hoekse Kade. Het parcours bevat mooie uitgestippelde routes in het Lage en Hoge Bergse Bos en langs de Rotte. Naast deze trainingsochtenden lopen de deelnemers zelfstandig nog tweemaal per week. Aan het eind van de trainingsperiode volgt een vijf km examenwedstrijd. Tijden: Van 8.30 tot 10.00 uur. Kosten: € 40,- voor professionele training, inclusief cursusmateriaal en eindexamen in juni. Voor info en inschrijven mailen naar info@running2b.nl of bellen met Lex Koudstaal: 06 – 536 426 09. Zie ook www.running2b.nl of facebook@Running2B.

Check Also

Ontspannen wandelen met begeleiding

Bergschenhoek – In de maand november organiseert Welzijn Lansingerland weer een leuke activiteit voor Actiefpashouders. …

Geef een reactie