dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Running2B begint een startersgroep

Running2B begint een startersgroep

Bergschenhoek – Op zaterdag 17 maart begint de negende startersgroep bij Running2B, voorheen de Doto loopgroep. Running2B is aangesloten bij de Atletiekunie en looptrainer Lex Koudstaal neemt deze nieuwe startersgroep onder zijn hoede. Voor de beginnende hardlopers bestaat bij Running2B de mogelijkheid om kleinschalig en professioneel in vijftien weken te trainen van 0 naar 5 kilometer. Deelnemers lopen elke zaterdag met een groep in een prachtige omgeving vanuit startpunt Boerderij ‘Het Lansingerland’ aan de Hoekse Kade. Het parcours bevat mooie uitgestippelde routes in het Lage en Hoge Bergse Bos en langs de Rotte. Naast deze trainingsochtenden lopen de deelnemers zelfstandig nog tweemaal per week. Aan het eind van de trainingsperiode volgt een vijf km examenwedstrijd. Tijden: Van 8.30 tot 10.00 uur. Kosten: € 40,- voor professionele training, inclusief cursusmateriaal en eindexamen in juni. Voor info en inschrijven mailen naar info@running2b.nl of bellen met Lex Koudstaal: 06 – 536 426 09. Zie ook www.running2b.nl of facebook@Running2B.

Check Also

“Lansingerland doet veel voor ouderen”

Lansingerland - Als het aan Ton Dekker ligt worden de activiteiten voor de doelgroep 50+ in Lansingerland bruisend en gevarieerd. Ton, net in dienst bij Welzijn Lansingerland, is sinds juni coördinator activiteiten en heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. Zelf behoort hij als 65-jarige tot de senioren, maar is niet van plan achter de spreekwoordelijke geraniums te gaan zitten.