zondag 21 oktober 2018 | week 42
Home » Politiek » CDA thema-avond over duurzaamheid

CDA thema-avond over duurzaamheid

Lansingerland – Het CDA organiseert donderdag 15 februari een thema-avond over duurzaamheid in de regio. Bewoners en ondernemers in Lansingerland hebben behoefte aan een schone omgeving, een eerlijke economie en een toekomstbestendige samenleving. Dit is een speerpunt voor het CDA in Lansingerland bij de komende verkiezingen. Bezoekers aan deze bijeenkomst krijgen antwoord op vragen als: hoe woon en werk ik gasloos, wat is het nut van aardwarmte, welke mogelijkheden zijn er om te besparen en hoe kan ik zelf duurzame energie opwekken. Daarnaast zijn ideeën over zwerfafval door illegale afvalstort en verrommeling welkom. Op de informatiemarkt zijn sprekers, waaronder Jolanda Heistek van GreenPort West-Holland en Theo Ammerlaan van LTO Glaskracht en een markt met particuliere duurzaamheidsinitiatieven uit de gemeente. Bewoners, glastuinders of andere geïnteresseerden kunnen het laatste aanbod over windenergie en zonne-energie bekijken. Bezoekers kunnen zich in de pauzes en na afloop informeren. Johan van der Burg, CDA-gemeenteraadslid, trapt de bijeenkomst af samen met Frank Buijs, kandidaat-gemeenteraadslid voor het CDA. Locatie is t Manneke, Leeweg 33 te Berkel en Rodenrijs. Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Check Also

Onnodige discussie over incidentele financiële bijdrage aan het hospice

Lansingerland - Hospice Lansingerland komt soms in de problemen als de familie van een cliënt de eigen bijdrage niet kan betalen. Men diende een verzoek in bij het college van b. en w. en commissie Samenleving maakte er een bespreekpunt van. De wethouder bleek al een regeling in de maak te hebben.

Geef een reactie