maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Lezersschrijven » Grote glimlach

Grote glimlach

Vrijdagmiddag laat ging ik voor nog een paar kleine boodschapjes naar de Lidl in Bleiswijk. De zegeltjes die je kan sparen om leuke knuffeltjes te krijgen zijn favoriet onder de kinderen. Heb vaak met dit soort spaaracties van supermarkten dranghekken, schreeuwende kinderen en ruzie gezien.
Ik spaar ook de zegels mee voor een vriendin maar vind delen belangrijk. Ik heb deze week drie keer een bijzonder moment meegemaakt.
Mijn zegels gedeeld met een lieve jongen die daar heel geduldig stond te wachten. Twee dagen later stond hij er weer en zei “zullen wij weer delen?” Waarop de moeder naar mij toe kwam en zich zijn verhaal herinnerde van de “mevrouw”. Ik kreeg een warm woord en vond het een bijzonder moment. Mijn dag was goed!!!
Vandaag werd hij nog beter. Twee meisjes aan het wachten op de eventuele giften van de zegeltjes.
Ik hou van delen dus mijn twee zegeltjes verdeeld over de twee meiden. Naast meisje twee stond een moeder, het meisje bedankte mij verlegen en ik kreeg van de moeder als blijk van waardering een koek.
Ik stond met mijn mond vol tanden, herstelde mij en kon niets anders doen dan de moeder haar arm beet te pakken en haar een fijn weekend te wensen!
Ben dus al twee keer deze week met een grote glimlach om mijn mond de Lidl uitgelopen. Bij deze lieve betrokken moeders… een mooi voorbeeld voor onze samenleving!!! En niet te vergeten, jullie hebben mijn dag mooi gemaakt.

Monique Hermans

Check Also

Bijzondere ontmoeting

Het begint er mee dat ik twee kaartjes van vrienden kreeg voor een zondagochtend concert …

Geef een reactie