zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Algemeen » Start nieuwbouw Manege Hillegersberg

Start nieuwbouw Manege Hillegersberg

Bergschenhoek – De voorbereidingen om te starten met de nieuwbouw van Stichting Manege Hillegersberg zijn begonnen. Het fietspad en laatste parkeerplaats aan de Bosweg in Bergschenhoek zijn afgezet met hekken. In maart 2019 zou de nieuwbouw gereed moeten zijn. De nieuwe manege blijft gelegen in het Lage Bergse Bos, aan de rand van Rotterdam. Manege Hillegersberg moet verplaatsen vanwege de aanleg van de nieuwe rijksweg Rotterdam die de A13 en de A16 met elkaar verbindt.
Meer informatie is te vinden op http://www.a16rotterdam.nl.

Check Also

De Leerweg adviseert en begeleidt

Bergschenhoek - De Leerweg is een onderwijsadvies- en begeleidingsdienst die scholen adviseert, ouders helpt en leerlingen begeleidt.

Geef een reactie