maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Algemeen » Start nieuwbouw Manege Hillegersberg

Start nieuwbouw Manege Hillegersberg

Bergschenhoek – De voorbereidingen om te starten met de nieuwbouw van Stichting Manege Hillegersberg zijn begonnen. Het fietspad en laatste parkeerplaats aan de Bosweg in Bergschenhoek zijn afgezet met hekken. In maart 2019 zou de nieuwbouw gereed moeten zijn. De nieuwe manege blijft gelegen in het Lage Bergse Bos, aan de rand van Rotterdam. Manege Hillegersberg moet verplaatsen vanwege de aanleg van de nieuwe rijksweg Rotterdam die de A13 en de A16 met elkaar verbindt.
Meer informatie is te vinden op http://www.a16rotterdam.nl.

Check Also

Franse avond in theater ’t Web met film en muziek

Bleiswijk - Zaterdagavond 3 november heerst er een Franse sfeer in Theater 't Web. Dan wordt in het kader van 'Film Plus' de filmhuisklassieker Amélie (Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain) vertoond. Voor en na de film is er een optreden van chansonnière Diana van der Bent.

Geef een reactie