zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Advertorial » Sluiting ABN-AMRO Berkel en Rodenrijs

Sluiting ABN-AMRO Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Klanten kiezen steeds meer voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen. Door vaker gebruik te maken van de webcam, telefoon, chat of e-mail loopt het bezoek in de kantoren al jaren sterk terug. Ook bij de ABN-AMRO is dat het geval. Dit heeft tot gevolg dat ook het kantoor aan het Westerwater 27 in Berkel en Rodenrijs per 18 mei 2018 sluit. Klanten worden binnenkort ingelicht. Zij zijn hierna welkom in andere filialen, zoals aan de Bergse Dorpsstraat 8 in Rotterdam. Ook zijn daar geldopnamen en stortingen mogelijk. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geldautomaat kunnen klanten terecht op de website van ABN AMRO. Klanten van Berkel en Rodenrijs kunnen ook een kantoor in de buurt bezoeken om uitleg te krijgen over bankieren via internet of mobiel.

Check Also

PLUS Koelhuis in finaleronde PLUS Awards

Bergschenhoek - PLUS Koelhuis is weer een stap dichter bij de titel ‘Beste PLUS van Nederland’. Samen met negen andere supermarkten is de supermarkt in hartje Bergschenhoek door naar de finaleronde van de PLUS Awards 2018-2019.

Geef een reactie