maandag 21 mei 2018 | week 21
Home » Advertorial » Sluiting ABN-AMRO Berkel en Rodenrijs

Sluiting ABN-AMRO Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Klanten kiezen steeds meer voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen. Door vaker gebruik te maken van de webcam, telefoon, chat of e-mail loopt het bezoek in de kantoren al jaren sterk terug. Ook bij de ABN-AMRO is dat het geval. Dit heeft tot gevolg dat ook het kantoor aan het Westerwater 27 in Berkel en Rodenrijs per 18 mei 2018 sluit. Klanten worden binnenkort ingelicht. Zij zijn hierna welkom in andere filialen, zoals aan de Bergse Dorpsstraat 8 in Rotterdam. Ook zijn daar geldopnamen en stortingen mogelijk. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geldautomaat kunnen klanten terecht op de website van ABN AMRO. Klanten van Berkel en Rodenrijs kunnen ook een kantoor in de buurt bezoeken om uitleg te krijgen over bankieren via internet of mobiel.

Check Also

Hoge Raad stelt eisen aan ‘landjepikken’

Het begrip ‘landjepikken’ waarbij de gebruiker van een stuk grond - vaak snippergroen van de gemeente - er vanuit gaat dat hij het na een bepaald aantal jaren als zijn eigen grond kan beschouwen is bekend, maar is complexer geworden. Wil je een beroep doen op verjaring dan zul je moeten aantonen dat je de grond al twintig jaar als bezitter gebruikt en bovendien dat de andere partij (de rechtmatige eigenaar) al minimaal vijf jaar wist dat hij er als eigenaar niets aan heeft gedaan.