dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Advertorial » Sluiting ABN-AMRO Berkel en Rodenrijs

Sluiting ABN-AMRO Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Klanten kiezen steeds meer voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen. Door vaker gebruik te maken van de webcam, telefoon, chat of e-mail loopt het bezoek in de kantoren al jaren sterk terug. Ook bij de ABN-AMRO is dat het geval. Dit heeft tot gevolg dat ook het kantoor aan het Westerwater 27 in Berkel en Rodenrijs per 18 mei 2018 sluit. Klanten worden binnenkort ingelicht. Zij zijn hierna welkom in andere filialen, zoals aan de Bergse Dorpsstraat 8 in Rotterdam. Ook zijn daar geldopnamen en stortingen mogelijk. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geldautomaat kunnen klanten terecht op de website van ABN AMRO. Klanten van Berkel en Rodenrijs kunnen ook een kantoor in de buurt bezoeken om uitleg te krijgen over bankieren via internet of mobiel.

Check Also

Berkelse Poort uitgebreid met garageboxen en bedrijfsunits

Het laatste braakliggende perceel dat De Berkelse Poort nog rijk is gaat bebouwd worden. Als het plan is gerealiseerd zal het druk bezochte bedrijventerrein tussen Berkel Centrum en Bergschenhoek compleet gevuld zijn.