zondag 18 februari 2018 | week 07
Home » Advertorial » Sluiting ABN-AMRO Berkel en Rodenrijs

Sluiting ABN-AMRO Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Klanten kiezen steeds meer voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen. Door vaker gebruik te maken van de webcam, telefoon, chat of e-mail loopt het bezoek in de kantoren al jaren sterk terug. Ook bij de ABN-AMRO is dat het geval. Dit heeft tot gevolg dat ook het kantoor aan het Westerwater 27 in Berkel en Rodenrijs per 18 mei 2018 sluit. Klanten worden binnenkort ingelicht. Zij zijn hierna welkom in andere filialen, zoals aan de Bergse Dorpsstraat 8 in Rotterdam. Ook zijn daar geldopnamen en stortingen mogelijk. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geldautomaat kunnen klanten terecht op de website van ABN AMRO. Klanten van Berkel en Rodenrijs kunnen ook een kantoor in de buurt bezoeken om uitleg te krijgen over bankieren via internet of mobiel.

Check Also

Juwelier G.J. den Boer blij met goudsmid Adeline

Zodra het weer wat beter gaat met de economie kan ook de juwelier dat merken. De klanten kijken niet alleen naar alle fraaie artikelen die gepresenteerd worden, maar ze maken nu ook wat meer tijd en ruimte vrij om na te denken over een speciale wens.