vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Algemeen » Uilenbraakballen pluizen

Uilenbraakballen pluizen

Bergschenhoek – Rotta Rangers tussen de 7 en de 13 jaar kunnen zaterdag 17 februari in Natuurcentrum Trefpunt uilenbraakballen uitpluizen bij Natuur- en Vogelwacht Rotta. Uilen eten hun prooi letterlijk ‘met huid en haar’ op. Even later spugen ze de haren, botjes en schedeltjes weer uit in een keurig balletje. Door de bal zorgvuldig uit elkaar te peuteren kan onderzocht worden wat de uil allemaal gegeten heeft. Hierna wordt buiten ook de wilgwam en de paddenpoel bezocht. Er zijn twee natuurrondes. Van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur. De kinderen worden gebracht en weer opgehaald. Verzamelpunt is Natuurcentrum Trefpunt Rotta, Hoeksekade 164. Aanmelden via rotta.jeugd@gmail.com is noodzakelijk. Contactpersoon is Gert Jansen, deelname € 2,-.

Check Also

Jobhulpmaatje – Samen werkt het!

Lansingerland - JobHulpMaatje werkt in meerdere Nederlandse steden al met succes. Door middel van maatjes- en groepstrajecten steunt zij werkzoekenden en helpt ze op weg naar passend werk. Op 28 mei start de eerste JobGroup in Pand 58.