zaterdag 21 april 2018 | week 16
Home » Algemeen » Informatieavond Mavo voor Theater

Informatieavond Mavo voor Theater

Rotterdam – Voor aankomende brugklassers met een buitengewone passie voor dansen start De Mavo voor Theater, afgekort MT010 vanaf schooljaar 2018-2019 de dansspecialisatieklas. Op donderdag 22 februari is er van 18.00 tot 21.00 uur in het Hofpleintheater aan het Benthemplein 13 in Rotterdam een informatieavond voor leerlingen en ouders om sfeer te proeven, kennis te maken en meer info te ontvangen.
MT010 is een unieke school, speciaal voor leerlingen met een vmbo-tl/mavo-advies die geïnteresseerd zijn in theater. De school is ontstaan vanuit een samenwerking tussen LMC Voortgezet Onderwijs en Hofplein Rotterdam en sindsdien een onmisbare school in Rotterdam. Ouders van huidige leerlingen geven aan dat hun kind op MT010 optimaal tot talentontwikkeling komt. Vanaf aankomend schooljaar 2018/2019 start de school een dansspecialisatieklas. In deze klas krijgen leerlingen elke week zes uur dans en twee uur theater. Het hoofdvak van de dansspecialisatie is Urban dans. De dansmodules die daarnaast worden aangeboden zijn divers en zorgen voor een brede oriëntatie. Denk hierbij aan moderne dans, jazz, musical, ballet, improvisatie en werelddans.
Alle informatie hierover is te vinden op www.mavovoortheater.nl.

Check Also

“Jij moet een boek schrijven”

Lansingerland - Marie-Louise Reinarz is een gepensioneerde kinderverpleegkundige die net haar eerste boek heeft uitgegeven, Als je zusje niet verdronken was... Een boek met autobiografische verhalen over haar leven. Marie-Louise: “Ik heb in mijn leven al heel veel meegemaakt. Zoals ik ook in mijn boek schrijf, ik kan lekker kletsen maar het op papier zetten is een ander verhaal”.