maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Combat Scholieren Tafel­tennis Toernooi
Bleiswijk - In de voorjaarsvakantie op woensdag 28 februari organiseert de Bleiswijkse tafel­tennisvereni­ging Combat het Combat Scholieren Tafel­tennis Toernooi. Het toernooi is voor de groepen 5 t/m 8 van vijf basis­scho­len uit Bleiswijk en zes basisscholen uit Bergschenhoek. Naast individuele prijzen is er ook een scholen­wissel­beker te winnen, die de laatste keer gewonnen is door de Klimophoeve.

Combat Scholieren Tafel­tennis Toernooi

Bleiswijk – In de voorjaarsvakantie op woensdag 28 februari organiseert de Bleiswijkse tafel­tennisvereni­ging Combat het Combat Scholieren Tafel­tennis Toernooi. Het toernooi is voor de groepen 5 t/m 8 van vijf basis­scho­len uit Bleiswijk en zes basisscholen uit Bergschenhoek. Naast individuele prijzen is er ook een scholen­wissel­beker te winnen, die de laatste keer gewonnen is door de Klimophoeve.

De groepen 5 en 6 spelen van 9.30 tot 12.30 uur en de groepen 7 en 8 spelen van 13.30 tot 16.15 uur. Alle groepen beginnen met een voorronde. Iedereen gaat daarna door naar de volgende ronde en wordt ingedeeld in een poule met spelers van gelijke sterkte. Vervolgens gaan van iedere groep de beste acht jongens en de beste acht meisjes door naar de finaleronden, totdat de eindstand is bereikt. Er zijn prijzen voor de beste vier jongens en de beste vier meisjes van iedere groep en er is een wisselbeker voor de beste school (vorig jaar gewonnen door de Klimophoeve). Tenslotte wordt er om 16.15 uur tussen de winnaars van alle groepen ge­speeld om de titels algemeen jongens- en meisjeskampioen. De winnaars van vorig jaar waren Nathalie de Gier (De Poort), en Björn Peters (de Oosthoek). Nathalie kan haar titel dit jaar niet verdedigen omdat zij naar de middelbare school is gegaan.

Inschrijvingen

De leerlingen kunnen zich via hun school inschrijven, de scholen hebben alle informatie gekregen. Via mail inschrijven kan ook naar wedstrijdsecretarisjeugd@ttvcombat.nl of jhaagsma@worldonline.nl met vermelding van de naam, klas en school. Op woensdag 14 en 21 februari van 19.00 tot 21.00 uur is de sporthal speciaal voor de jeugd van de basisscholen open om te oefenen voor het scholierentoernooi. Locatie: de sporthal achter de Anne Frankschool.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie