zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Sport » Berkel (VR) – SC ’t Gooi: 5-2

Berkel (VR) – SC ’t Gooi: 5-2

Berkel en Rodenrijs – Op het eigen sportpark was al snel duidelijk dat de punten in Berkel en Rodenrijs zouden blijven want de thuisclub begon uitermate goed aan de wedstrijd en kwam al snel riant op voorsprong. Binnen tien minuten wist Sabrina Pocorni tweemaal het net te vinden waardoor bij de tegenstander de hoop op een goed resultaat al snel verdween. Melanie den Dulk, eerst met een omhaal en niet veel later uit een strafschop, zorgde voor een riante 4-0 voorsprong bij rust.
Na de thee mochten de gasten iets terugdoen door de 4-1 te scoren, maar weer was het Sabrina Pocorni die daarna schitterend de 5-2 binnenschoot. De tweede treffer voor ’t Gooi was leuk voor de statistieken, maar niet meer dan dat. Wederom een prima overwinning voor speelsters en staf van CVV Berkel die door dit resultaat op de eerste plaats blijven staan in de 1e klasse A.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie