vrijdag 25 mei 2018 | week 21
Home » Sport » Berkel (VR) – SC ’t Gooi: 5-2

Berkel (VR) – SC ’t Gooi: 5-2

Berkel en Rodenrijs – Op het eigen sportpark was al snel duidelijk dat de punten in Berkel en Rodenrijs zouden blijven want de thuisclub begon uitermate goed aan de wedstrijd en kwam al snel riant op voorsprong. Binnen tien minuten wist Sabrina Pocorni tweemaal het net te vinden waardoor bij de tegenstander de hoop op een goed resultaat al snel verdween. Melanie den Dulk, eerst met een omhaal en niet veel later uit een strafschop, zorgde voor een riante 4-0 voorsprong bij rust.
Na de thee mochten de gasten iets terugdoen door de 4-1 te scoren, maar weer was het Sabrina Pocorni die daarna schitterend de 5-2 binnenschoot. De tweede treffer voor ’t Gooi was leuk voor de statistieken, maar niet meer dan dat. Wederom een prima overwinning voor speelsters en staf van CVV Berkel die door dit resultaat op de eerste plaats blijven staan in de 1e klasse A.

Check Also

Eerste skatetocht van MyLife smaakt naar meer

Berkel en Rodenrijs - Ze stonden te trappelen om in actie te komen; de grote groep skaters die zich vrijdagavond 18 mei verzamelde bij MyLife aan de Berkelse Poort om van start te gaan met de voor de eerste keer door de sportschool georganiseerde skatetocht.