maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Sport » FC Oudewater – Soccer Boys: 0-3

FC Oudewater – Soccer Boys: 0-3

Oudewater – Soccer Boys heeft in en bij Oudewater revanche genomen voor de nederlaag van verleden week tegen DWO. De ploeg uit Bleiswijk was zich er deze wedstrijd terdege van bewust dat het nu anders moest. Soccer Boys kreeg in de eerste helft vier grote kansen waarvan er slechts één van werd benut. De 0-1 kwam van Wilmar Zeelenberg die de voorzet van Lucas Smits op waarde wist te schatten, 0-1. De thuisclub was aanvallend onmachtig en kwam zelden voor het doel van Soccer Boys. Trainer Robert Linthorst had slechts één opmerking over deze eerste vijfenveertig minuten. “Het hadden meer doelpunten moeten zijn gelet op het overwicht in die fase van de wedstrijd.”
De hele wedstrijd waren er weinig activiteiten voor het doel van Soccer Boys, daarvoor was de thuisclub te onmachtig. Slechts het eerste kwartier in de tweede helft probeerde de thuisclub het tij te keren. Die werd onderbroken door alweer een doelpunt van Wilmar Zeelenberg die dat nu deed na een goede actie van Rick Ammerlaan. Wilmar Zeelenberg ging daarna voor een hattrick toen hij na een actie van Ferry Bross opnieuw doeltreffend was, 0-3.
“Een stabiele overwinning”, wist Linthorst na afloop te melden. “Oudewater was deze wedstrijd de mindere ploeg. Maar we zijn er zeker nog niet. Volgende week krijgen we Van Nispen op bezoek. En dat zal wat de bovenste plaatsen betreft een wedstrijd zijn waar het moet gebeuren. Van Nispen is een goede ploeg en ze winnen niet voor niets van Be Fair. Maar deze wedstrijd was een goede revanche na verleden week.”

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie