maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Advertorial » Afvallen met infraroodlicht

Afvallen met infraroodlicht

Afvallen met infraroodlicht

Berkel en Rodenrijs – Madelon van der Kooij is in haar salon You get the look een challenge gestart voor mensen die graag willen afvallen. Infraroodlampen kunnen hierbij uitkomst bieden.

Madelon, al jaren Cambridge consulent: “Mensen willen graag alles snel, ook afvallen. Ik wil mensen helpen om het jaar positief te starten en in relatief korte tijd gewicht kwijt te raken. Het infrarood apparaat met dertig lampen in combinatie met een ‘ligfiets’ maakt dat de deelnemer flink gaat zweten tijdens het bewegen, waardoor een snelle verbranding ontstaat, die vijf maal sneller is dan normaal. Een plastic pak onder de sportkleding verhoogt de vetverbranding waardoor de stofwisseling extra gestimuleerd wordt. En dat geeft weer extra gewichtsverlies en omvangvermindering. De resultaten werken zeer motiverend waardoor mensen beter hun focus weten te behouden.”

Begeleiding

Infraroodstralen zijn voor het menselijk oog niet zichtbaar, dringen diep door in het lichaam en drijven de lichaamstemperatuur op. Door de warmte en de energie die het lichaam absorbeert wordt het afweersysteem goed gestimuleerd. De straling van de infraroodlampen bereiken zelfs de diepste vetreserves en blijft ook na het fietsen nog zeven uur in het lichaam aanwezig, ideaal voor mensen met reuma of artrose.
De challenge bestaat uit zes weken lang twee keer per week een half uur fietsen. Tijdens het sporten is veel drinken een must. Naast de mogelijkheid van sporten krijgt de deelnemer ook persoonlijke begeleiding van Madelon, waarbij het Cambridge Stappen plan tot de mogelijkheid behoort. Deelnemers aan de challenge krijgen uitleg over de gevarieerde Cambridge programma’s maar kunnen ook zonder een dieet mee doen.
Madelon legt uit: “Ik heb in mijn salon al jaren diverse apparaten staan die ondersteuning bieden bij gewichtsverlies. Wat zo leuk is, mensen worden er heel blij van. Daarom was voor mij de stap om het infrarood apparaat aan te schaffen niet groot, ik weet dat deelnemers blij worden, omdat er resultaat geboekt kan worden. Uiteraard kunnen mensen na de challenge gewoon door blijven fietsen.”
Madelon zoekt 25 dames en/of heren voor deze slank en fit challenge die zes weken duurt en op elk moment kan starten. Voor meer info raadpleeg de website www.yougetthelook.nl en opgeven kan via info@yougetthelook.nl of via Madelon’s mobiel 06 – 10543765.

Check Also

PLUS Koelhuis in finaleronde PLUS Awards

Bergschenhoek - PLUS Koelhuis is weer een stap dichter bij de titel ‘Beste PLUS van Nederland’. Samen met negen andere supermarkten is de supermarkt in hartje Bergschenhoek door naar de finaleronde van de PLUS Awards 2018-2019.

Geef een reactie