zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Algemeen » Nldoet maakt blij!

Nldoet maakt blij!

Nldoet maakt blij!

Nldoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op deze dagen wordt veel werk verzet door vrijwilligers. Nldoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Voor lokale vragen kunn je terecht bij het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland.

Op 9 en 10 maart 2018 zijn er in Lansingerland tal van activiteiten en klussen. Deze zijn door lokale maatschappelijke organisaties aangemeld. Meedoen kan bijvoorbeeld bij organisaties uit zorg en welzijn, maar ook bij een museum, een speel-o-theek, scouting, sportverenigingen, een speeltuin, een historische vereniging, scholen of een kledingbank.
Het leuke is dat je zelf een klus kunt uitkiezen. Er zijn 24 klussen in Lansingerland. Het overzicht van de klussen staat op NLdoet.nl (kies Lansingerland). Op de VIP website (korte klussen) staat ook de link hiernaartoe.

Waarom meedoen?

Nldoet is een heel gezellig weekeinde waarbij daadwerkelijk een bijdrage geleverd wordt. Reacties van deelnemers zijn vaak: leuk, gezellig, zinvol en actief. Omdat veel klussen slechts enkele uren tijd kosten is het vaak goed in te passen in (drukke) agenda’s.
Klussen met een groep collega’s, vrienden of familieleden kan ook! Het Vrijwilligers Informatie Punt kan helpen een passende klus te vinden. Mail hen via info@viplansingerland.nl.
Kijk voor meer informatie op de website nldoet.nl of op viplansingerland.nl.

Check Also

De Leerweg adviseert en begeleidt

Bergschenhoek - De Leerweg is een onderwijsadvies- en begeleidingsdienst die scholen adviseert, ouders helpt en leerlingen begeleidt.

Geef een reactie