zondag 20 januari 2019 | week 03
Home » Advertorial » Massage voor mensen met kanker

Massage voor mensen met kanker

Massage voor mensen met kanker

Lansingerland – Gitty Rutten-Greeve biedt mensen met kanker de mogelijkheid zich in haar praktijk te laten masseren. Door het ondergaan van een massage kan het lichaam weer als positief worden ervaren.

Gitty is geboren in Berkel en Rodenrijs, maar woont al 42 jaar in Bleiswijk. Naast haar baan als peuterspeelzaalleidster heeft ze sinds 2010 een massagepraktijk aan huis.
“Helaas heb ik in mijn naaste omgeving te maken gehad met mensen met kanker en heb ook verschillende familieleden en vrienden aan deze ziekte verloren”, vertelt Gitty. “Sommigen durfden het niet aan om zich te laten masseren. Ik zou zeggen: een gemiste kans.”

Training

Om er zeker van te zijn dat ze de massage van mensen met kanker op een goede en verantwoorde manier zou uitvoeren, heeft Gitty een vijfdaagse training bij de Stichting Voor Jou gevolgd. Deze stichting houdt zich onder andere bezig met het organiseren van momenten van ontspanning voor mensen met kanker.
“De training werd door verschillende docenten gegeven. Bijvoorbeeld door een oncoloogverpleegkundige, oedeemtherapeut, psycho-oncologisch specialist en masseurs die gespecialiseerd zijn in massage en kanker. Nu ik het certificaat van Massage en Kanker heb behaald, wil ik de mensen in Lansingerland laten weten hoe belangrijk het voor mensen met kanker is om ook eens op een positieve manier aangeraakt te worden. Zeker na alle ellende van vervelende onderzoeken, scans, bestralingen en of chemo’s. Mijn ervaring is dat mensen met kanker of herstellend hiervan, na de massage, eindelijk hun lichaam weer eens op een positieve manier ervaren, minder pijn hebben en beter slapen.”

Hebt u interesse in een massage of zou u meer informatie willen? Neem contact op met Gitty Rutten, Futendreef 25 te Bleiswijk, tel. 010- 521 32 49 of 06 206 626 42, Email: gittyrutten@hotmail.com.

Check Also

PLUS Koelhuis in finaleronde PLUS Awards

Bergschenhoek - PLUS Koelhuis is weer een stap dichter bij de titel ‘Beste PLUS van Nederland’. Samen met negen andere supermarkten is de supermarkt in hartje Bergschenhoek door naar de finaleronde van de PLUS Awards 2018-2019.

Geef een reactie