zondag 21 oktober 2018 | week 42
Home » Politiek » Inloopavond herinrichting Noordeindseweg
Op donderdagavond 15 februari organiseert de gemeente Lansingerland tussen 19.00 en 21.00 uur een inloopavond over de herinrichting en openstelling van de Noordeindseweg. Tijdens de inloopavond kan men de ontwerptekeningen bekijken waarop de plannen zijn uitgewerkt. Daarbij is er de gelegenheid vragen te stellen. Ook is het mogelijk via een reactieformulier te laten weten wat u van de voorgestelde maatregelen vindt.

Inloopavond herinrichting Noordeindseweg

Inloopavond herinrichting Noordeindseweg

Op donderdagavond 15 februari organiseert de gemeente Lansingerland tussen 19.00 en 21.00 uur een inloopavond over de herinrichting en openstelling van de Noordeindseweg. Tijdens de inloopavond kan men de ontwerptekeningen bekijken waarop de plannen zijn uitgewerkt. Daarbij is er de gelegenheid vragen te stellen. Ook is het mogelijk via een reactieformulier te laten weten wat u van de voorgestelde maatregelen vindt.

De inloopavond wordt gehouden in het gemeentehuis van Lansingerland, Tobias Asserlaan 1, Bergschenhoek. Belangstellenden kunnen die avond op elk gewenst moment binnenlopen. Om organisatorische redenen wil de gemeente graag vooraf weten hoeveel mensen er komen. Meld u dus aan via de website van de gemeente of bel 14010.

Plannen

In maart 2016 heeft de gemeenteraad als onderdeel van het Mobiliteitsplan Berkel besloten de Noordeindseweg in noordelijke richting (richting Zoetermeer) open te stellen. Ook is het besluit genomen om de Noordeindseweg, tussen de Herenstraat en de rotonde Noordeindseweg-Oostmeerlaan-Planetenweg als 30 km-zone in te richten. Bij de herinrichting gaat er speciale aandacht uit naar de verkeersveiligheid van de kruising Krugerlaan – Oudelandselaan – Noordeindseweg. Daarnaast heeft het Hoogheemraadschap van Delfland geconstateerd dat een gedeelte van de kade, ter hoogte van de Wilgenlaan, niet aan de vereiste hoogte voldoet. Dit wordt meegenomen in de herinrichting.
Wie niet in de gelegenheid is te komen, kan de tekeningen vanaf maandag 12 februari ook op de website van de gemeente inzien. Reacties kunnen tot 28 februari worden ingediend. Een definitief ontwerp gaat richting de gemeenteraad die hierover een besluit neemt.
Informatie: www.lansingerland.nl of www.lansingerland.nl/berkelbereikbaar, tel. 14010.

Check Also

Onnodige discussie over incidentele financiële bijdrage aan het hospice

Lansingerland - Hospice Lansingerland komt soms in de problemen als de familie van een cliënt de eigen bijdrage niet kan betalen. Men diende een verzoek in bij het college van b. en w. en commissie Samenleving maakte er een bespreekpunt van. De wethouder bleek al een regeling in de maak te hebben.

Geef een reactie