woensdag 19 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Gemeente verkoopt grond voor bouw bedrijfsunits

Gemeente verkoopt grond voor bouw bedrijfsunits

Gemeente verkoopt grond voor bouw bedrijfsunits

Lansingerland – De gemeente Lansingerland heeft ruim 11.000 vierkante meter grond op bedrijventerrein Oudeland verkocht aan Bouwbedrijf H.P. de Wit uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Oudeland is een hoogwaardig bedrijventerrein met actief parkmanagement, camerabeveiliging en een moderne uitstraling.
Jan de Wit is van plan samen met Marco Graafland verschillende bedrijfsunits te ontwikkelen, van kleinere tot enkele grotere. Voor startende ondernemers een mooie kans om een bedrijfspand te kopen. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van bedrijventerrein Oudeland. Ieder pand krijgt zijn eigen warmtepomp. De aannemer heeft units laten bouwen in Nieuwerkerk aan den IJssel die een mooi voorbeeld zijn voor wat er komen gaat. Bouwbedrijf de Wit kiest voor de locatie Oudeland in Berkel en Rodenrijs vanwege de gunstige bereikbaarheid en ontsluitingsmogelijkheden. Bovendien is het een modern bedrijvenpark met alle gemakken van dien.

Check Also

Clubdag voor de Fiat X1/9 Club begint bij de Belevenisboerderij

Berkel en Rodenrijs - De Clubdag van de Fiat X1/9 Club, de Italiaanse sportwagen van meer dan dertig jaar oud, ging zondag 9 september van start bij de Belevenisboerderij Schieveen aan de Oude Bovendijk in Berkel en Rodenrijs. De club bestaat uit in totaal 180 leden en in heel het land rijden nog rond de 200 geregistreerde auto’s van dit type rond.