donderdag 19 april 2018 | week 16
Home » Algemeen » Gemeente verkoopt grond voor bouw bedrijfsunits

Gemeente verkoopt grond voor bouw bedrijfsunits

Gemeente verkoopt grond voor bouw bedrijfsunits

Lansingerland – De gemeente Lansingerland heeft ruim 11.000 vierkante meter grond op bedrijventerrein Oudeland verkocht aan Bouwbedrijf H.P. de Wit uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Oudeland is een hoogwaardig bedrijventerrein met actief parkmanagement, camerabeveiliging en een moderne uitstraling.
Jan de Wit is van plan samen met Marco Graafland verschillende bedrijfsunits te ontwikkelen, van kleinere tot enkele grotere. Voor startende ondernemers een mooie kans om een bedrijfspand te kopen. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van bedrijventerrein Oudeland. Ieder pand krijgt zijn eigen warmtepomp. De aannemer heeft units laten bouwen in Nieuwerkerk aan den IJssel die een mooi voorbeeld zijn voor wat er komen gaat. Bouwbedrijf de Wit kiest voor de locatie Oudeland in Berkel en Rodenrijs vanwege de gunstige bereikbaarheid en ontsluitingsmogelijkheden. Bovendien is het een modern bedrijvenpark met alle gemakken van dien.

Check Also

“Jij moet een boek schrijven”

Lansingerland - Marie-Louise Reinarz is een gepensioneerde kinderverpleegkundige die net haar eerste boek heeft uitgegeven, Als je zusje niet verdronken was... Een boek met autobiografische verhalen over haar leven. Marie-Louise: “Ik heb in mijn leven al heel veel meegemaakt. Zoals ik ook in mijn boek schrijf, ik kan lekker kletsen maar het op papier zetten is een ander verhaal”.