zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Gemeente verkoopt grond voor bouw bedrijfsunits

Gemeente verkoopt grond voor bouw bedrijfsunits

Gemeente verkoopt grond voor bouw bedrijfsunits

Lansingerland – De gemeente Lansingerland heeft ruim 11.000 vierkante meter grond op bedrijventerrein Oudeland verkocht aan Bouwbedrijf H.P. de Wit uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Oudeland is een hoogwaardig bedrijventerrein met actief parkmanagement, camerabeveiliging en een moderne uitstraling.
Jan de Wit is van plan samen met Marco Graafland verschillende bedrijfsunits te ontwikkelen, van kleinere tot enkele grotere. Voor startende ondernemers een mooie kans om een bedrijfspand te kopen. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van bedrijventerrein Oudeland. Ieder pand krijgt zijn eigen warmtepomp. De aannemer heeft units laten bouwen in Nieuwerkerk aan den IJssel die een mooi voorbeeld zijn voor wat er komen gaat. Bouwbedrijf de Wit kiest voor de locatie Oudeland in Berkel en Rodenrijs vanwege de gunstige bereikbaarheid en ontsluitingsmogelijkheden. Bovendien is het een modern bedrijvenpark met alle gemakken van dien.

Check Also

Hoe is het nu met Rianne?

Bleiswijk - Ze is geboren en getogen in Bleiswijk; Rianne Gravesteijn, inmiddels 33 jaar en een bijzondere jonge vrouw. Bij de geboorte speelde zuurstofgebrek haar parten, waardoor zij halfzijdig verlamd is aan haar rechterarm en -been en een verstandelijke beperking opliep.

Geef een reactie